Poprosim poradit s vyberom umyvacky riadu..sme 4clenna rodina taka do 400eur max..dakujem
@tvyks my sme mali 10 rokov siemens a teraz 3ti rok máme etu a teda nenašla som rozdiel akurát že bola oproti siemens o polovicu lacnejšia,ale mame vstavanú...
https://www.datart.sk/umyvacka-riadu-eta-239690...
My sme mali Beko, bola som max spokojna, 3 kose, 3 lopatky, dobre umyvala a super susila...teraz sme nedavno kupili novu a ja blba som sa nechala nahovorit na gorenje...hroza...len 2 umyvacie lopatky takze vrchny kos nie je dobre umytý, celkovo riad nie je tak dobre umyty ako som bola zvyknuta,strasne zle susi, ziadna signalizacia a prebiehajucom programe ani o ukonceni...strasne som sklamana...gorenje uz nikdy viac.. mame tuto
https://www.okay.sk/products/vstavana-umyvacka-...
@evamarek77 a typ poprosim🙏🏻
@evamarek77 my mame beko, muž chcel ušetriť, lebo iné spotrebiče mame prémiovej značky a ja nie som spokojna. Nedobre susi riad, najmä na plastoch zostavaju kvapky, aj keď mám k programu extra sušenie. Mama, ani sestra takýto problem nemajú.
Máme beko už druhú prvá bola užší typ a táto druhá je už 60cm. Obe vstavané. Prvá slúžila cca10r a super. Túto máme zatiaľ 2r. Je to typ din28430 tiež sme spokojní 😉👍
Ja len poradím, pozerajte už takú, ktorá sa sama otvorí a ešte suší riad. Potom sa sama vypne. 🙂
@evaachesa len to asi do takej sumy nezozenie, tie co som pozerala potom vychadzali viacej.
My mame umyvacku Philco a ta je super, pozerali sme ked sme vyberali dobry pomer ceny a kvality, na spotrebu vody, na vybavenie, na to, ci ma kosik alebo zasuvku a teda ja jej nemam co nejako vytknut, lebo nam dobre sluzi.
@zuzzuzi909 a co je lepsie?kosik ci zasuvka?
@tvyks to je asi uhol pohladu a sila zvyku by som povedala. Za mna suflik je dobra vec, to mi tak viac vyhovuje, lebo kosik ten by mi uberal priestor dolu a takto mi nic nezavadzia. Mne to sedi 🙂
@zuzzuzi909 aha, tak to som veru nepozerala ako sa pohybujú ceny za tie samootváracie.
@tvyks ja som jednoznačne za šuflík. Malin sme aj košík a ten uberal dosť miesta.
My mame volne stojacu Siemens za mna velka spokojnosť... Ma suflik na príbor a je to ovela lepsie ako košíky
Tiež mám príborovú zásuvku. Mám Philco PDI 1567 DBIT a teda je super. Má sedem programov, využívame ju ozaj často, máločo do nej nedávam. A teda keď som vyberala, tak som aj na hlučnosť dávala pozor, lebo máme otvorenú kuchyňu s obývačkou, tak aby nás to neotravovalo, keď bude pustená 🙂
@emmusska Nejakých 430€, plus mínus. Akože pozerala som aj lacnejšie, aj drahšie, ale teda parametre ma oslovili, aj tá zásuvka, tak som potom už mala jasného favorita. U nás bolo dobré to, že môj muž sa nejako do toho aké spotrebiče chcem nemontoval, predsa len ja to používam oveľa častejšie ako on.
Baby dakujem vam vsetkym..niesom o nic mudrejsia😂 nakoniec to necham na manzela asi..ale chcem sa spytat kedze chcem volnestojacu ,tym padom budem v kuchyni musiet zrusit jednu skrinku..bude mi chybat ukladaci prietor…da sa na tu umyvacku nieco polozit?ci nesmie sa nic pokladat?
https://www.planeo.sk/katalog/1305155-candy-h-c... mám tuto a som spokojná