Umývačka riadu nezohrieva vodu

4. okt 2024

Ahojte, naša nová umyvacka 3 mesačná nám nezohrieva vodu niekedy v strede cyklu začne písať blikať dve tlacitka a ukazuje chybu F10. Ďalšia chyba je ze keď dám program aby sa sama umyla tak sa zasekne na 8mej minúte a takto by umyvala celý deň. Nevie akoby ukončiť program. Môžu tie chyby súvisieť? Opravár príde až za tri týždne. Tak ma zaujíma ci ma niekto skúsenosť.

andrea_82
4. okt 2024

S chybami neporadim, ale opravar za 3 tyzdne? Ty kokos, by ma svihlo. To aku mate znacku? Riesili ste to cez reklamaciu? Nam ked sa pokazila umyvacka, cakali sme len asi 4 dni a uz som sa ho nevedela dockat.

deti95060810
4. okt 2024

mám ...
nezohrievala vodu... opravár vymenil súčiastku za 40 e a všetko bolo Ok...

egonsk
4. okt 2024

kedze je umyvacka nova a v zaruke, volaj servis, pridu domov opravit zadarmo. Mne sa moja pokazila nieco po roku ... a teraz strajkuje tiez kedy sa jej zachce, ale je to nepravidelne, tak cakam kedy uz nadobro zdochne, aby som zavolal servis (mam predlzenu zaruku nastastie). U mna nezmekcovala vodu a nenapustala. Teraz tiez obcas nenapusta. Ked sa pokazi uz aj po predlzenej zaruke, poslem ju do srotu a nikdy viac taky srot nekupim snad.

autor
5. okt 2024

Je to značka Bauknecht. My sme volali servis od nich. Je to fakt tragikomédia. Ledva sme sa dovolali, keď už konečne tak nám ten chlap chcel predať nejakú "vyhodnu" záruku za 5e mesacne. Keď sme to nechceli tak sme dostali termín o tri týždne na 27.09., 26.09. Prišiel e-mail že opravár príde až 21.10. Takže skoro 2 mesiace sme s pokazenou myčkou. No co mame robiť? Jedine šťastie ze si muž nebral kvôli tomu neplatene voľno. Napísali sme zlu recenziu a čakáme. Čakáme že či nám nepríde 20.10 email že príde niekedy v novembri
No aj keď príde ci to aj opraví...

egonsk
5. okt 2024

Bauknecht je whirlpool, cize si mohla skusit iny servis whirlpool zavolat a nie cakat na nejakeho fuserskeho sasa. 😉

fido69
7. okt 2024

Pošli mailom pisomnú reklamáciu výrobcovi a predajcovi spolu so žiadosťou nech si prídu po nefunkčný vyrobok a nech ti vrátia kúpnu cenu. Uvidíš, že opravár pride už na druhý deň. 😉

evaachesa
7. okt 2024

To kde ste ju kupovali? Treba ísť do predajne a dožadovať sa servisu v rámci záručnej doby alebo bombardovať mailami ak bola kupovania cez eshop. Recenzie majú aké?