Umývačka riadu mi ničí riady

22. feb 2021

Ahoje mala ste niektora podobnu skusenost? Mam umyvacku znacky bosch a spozorovala som, ze na sklenenych poharoch alebo salkach mi vyryva ryhy do skla a akoby odtlaca tie tyčky v umyvacke na ktorych drzia. Umyvacku nepreplnam pouzivam vacsinou auto program alebo hodinovy. Cim to moze byt? Pocitam ze mi napisete ze kvalitou riadu ale nerobi mi to len na jednom type ale skoro na vsetkych typoch. Vdaka

danka56
22. feb 2021

Aké tablety používaš? Finish mi takéto niečo podobné robil

miriam_s
22. feb 2021

My máme Bosch, umývame v nej nonstop, hrnčeky máme obyčajné z Pepca, nič extra, ale v živote sa nám toto nestalo... Všetko je pekné lesklé , nič sme nemali poškodené, ak nerátam drevenú podložku na rezanie ktorá bola lepená a rozpadla sa - ale to bolo vyložene naša chyba že sme to tam dali... Tablety sme mali finish, teraz máme tie lidlove a úprimne ani nevidím rozdiel...

abby11
22. feb 2021

Možno sa zmenila tvrdosť vody, resetla by som myčku a pre istotu zavolala na vodárne nech mi povedia akù mám tvrdú vodu a nanovo by som nastavila dávkovanie soli.

evka258
22. feb 2021

Ja som tiež počula, že finish škriabe riady a baby v mojom okolí si chválili Jar.

miriam_s
22. feb 2021

Nelieta ti v nej nejaký príbor? Čajová lyžička a pod. Keď nie je v príborníku / osobitnej zásuvke...

autor
22. feb 2021

Pouzivam Jar tablety, pribory mi nelietaju pretoze ich mam v priborniku, pekne vsetko ukladam nie len tak kade-tade... naozaj meviem kde moze byt chyba, tvrdost vody mame nastavenu podla danej tvrdosti co sme si zistili aka je u nas.... tak naozaj uz neviem 😔

diana999
22. feb 2021

Ja mam tiež bosch, ale nám na plastových nádobách zanecháva mastný povlak, ktorý ide umyť len ručne

tenerifka
22. feb 2021

Mozno je nastaveny program s prilus horucou vodou

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
gabika128
22. feb 2021

Podľa mňa sú tie poháre porezané prúdom vody, máme tiež bosh a na niektorých pohároch sú ryhy, naši majú inú značku umývačky a tiež majú na niektorých pohároch ryhy,vyzerá to ako vodný kameň.

kratulka
22. feb 2021

Od kedy používam gélové kapsule nemám.problem... myslím si že je to práškovými tabletami

moonlight1210
22. feb 2021

Taketo ryhy mozu byt koroziou skla. Po X umytiach to to sklo proste prestane zvladat, lebo nebolo primarne urcene do umyvacky. Aj ked spociatku sa mu nic nedialo.

U nas toto urobila jedna sklenena pokrievka. Vsetky su dodnes super, len tato jedna (kupena mimo sady) po case zacala mat akoby skrabance a sklo sa na nej postupne zašlo do jemneho mliecneho povlaku.

Vzdy, ked sa namoci, to spriehladnie. Inak ma ten akoby povlak.