Zdravím, chystáme sa kupovať kuchyňu v Ikea (Metod) a riešime práve umývačku. Máte skúsenosti s tou 60 cm Lagan? Je celkom lacná, čo mi vyhovuje, len aký to má háčik? Alebo ste skôr kupovali umývačku zvlášť? Nikdy som ešte umývačku na riad nemala, tak sa v tom nevyznám a veľmi ocením akúkoľvek radu. Istá som si len rozmerom, určite chceme 60 cm.
mala som lagan, bola v pohode, len sa mi po case zacal zanasat senzor zatopenia, ci ako sa to vola. potom v kuse bezalo cerpadlo a opravar bol u nas casto. da sa tomu samozrejme zabranit tym, ze riady das bez zvysko9v jedla a casto umyvacku umyvas. mne sa to nechcelo 🙂 teraz mam z ikea umyvacku, tu vyssiu radu a zatial som spokojna. naozaj spotrebice z ikea, na to ake su lacne, su fakt dobre.
@lucia.t mala som aj mam. Kupovala som v 2014, po 5 rokoch mi prestala idsavat vodu von, prvy servis/ oprava zadarmo, druhy po roku 50 eur, na tretikrat po 7 rokoch dokopy som kupila novu - ten isty model / znacku, ken modernejsiu. Ja som spokojna. Tak ci tak taketo spotrebice do 10 rokov odchadzaju. Mamine som kupila umyvacku bosch, kupodivu ovela horsia kvalita umyvania, ale cena dvojnasobna. Takze za mna lagan/elektrolux - super
@lucia.t nemá to žiadny háčik, umývačky sú vlastne výrobky Electrolux (podľa predavača z Ikey), len také jednoduchšie modely. Má ju v kuchynskej linke z Ikey moja mama a je s ňou naprosto spokojná. Má tuším len 3 programy, mama tak či tak používa 1, max. 2, nech by ich mala aj 20, má ju už 8 rokov a nedá na ňu dopustiť