Umývačka riadu Elektrolux

mimichaelka13
14. sep 2023

Zienky, idem si k vam po radu. Ideme kupovat spotrebice do domacnosti a chcela by som umyvacku riadu znacky Elektrolux, citala som ale zopar recenzii, zevraj sa zakaznici stazuju na sušenie, ze zostavaju mokre riady, hlavne plastove misky a podobne. Ake mate skusenosti? A tiez to automaticke pootvorenie dvierok vam neposkodilo pracovnu dosku? Kedze sa to otvara hned a je to horuca para. Dakujem pekne za skusenosti, uz mam hlavu ako melon z tych spotrebicov 😅🤷‍♀️🤦‍♀️.

aalt
14. sep 2023

@mimichaelka13 staru sme mali elektrolux. Flaky ziadne, ale to skor bude lacnymi tabletami myslim ako umyvackou. Sol samozrejme musi byt. Otvaranie dvierok sme nemali. To mame teraz na novej (Bosch) a nechcel by som bez toho.

la_dolce_vita
14. sep 2023

Mam cca rok staru a max spokojnost. Pred tym som ale mala taku lacnu Candy, takze jednoznacne neporovnatelne. Dosku zatial neznicilo, to mi ale ani nenapadlo, ze by mohlo :(. Mne to vyhovuje. Mam celu kuchynu spotrebice Elektrolux. Riad je cisty, suchy, hoci plastove misky byvaju mokre, ktovie preco.

bubka23
14. sep 2023

Máme všetko od electroluxu a sme spokojný.. Myčku máme rok, slape ako má riad čistý, žiadne fľaky ani nič.. ani susenim nemáme žiadny problém. Ani nebol.. dvere sa otvárajú samé ako píšeš, žiadny problém sme nezbadali, a údržba ľahká.. aj samocistiaci program..
Už by sme inú značku ani nechceli, predtým sme mali whirlpool skončila záruka a za pár mesiacov všetko odišlo

lucik194
15. sep 2023

mame elektrolux som s nom max spokojna klop klop klop
dosku kuchynsku nemam napucanu, ale nemam ani automaticke otvaranie dveri

jedine co mam je, ze horne dva sufliky, co su hned hore pri dvierkach ked sa otvori umyvacka mam napucane asi o pol cm. ale to by bolo pri kazdej umyvacke, hold 15 rokov kuchyna ma svoje odzite (pri jednej umyvacke), s tym nic nenarobim, stare drevo....

vlado818
15. sep 2023

Montazna firma nam nalepila pasku na tu cast kde je umyvacka specialnu. Takze sa nebojim o naduvanie dosky.