Dobry den, nemali ste niekto problem s tym ze umyvacka ukazovala stale ze potrebuje sol. za posledne 3 mesiace som tam dal uz postupne asi aj 3kg a stale to svieti a na riade ostavaju biele kvapky. Stale dosypem do plna nadobky rozmiesam a nic, svieti to dalej.
Mas spravne nadtavenastavenu tvrdost vody? Mama ked mala novu, tak sme to tam podla ph nastavovali
ano, momentalne to iste sa deje aj u nas :D asi tri umytia som bola ochotna to ignorovat, ale uz mi to nedalo, prestudovala som si manual a je tam uvedene, ze ak to ukazuje takto aj po pridani soli do umyvacky, tak je zaneseny filter. tak idem na to :D a veru som si uvedomila, ze som to davno necistila.
@jt261 stalo sa mi to ked som zle zavrela ten kryt na sol
no a to tam tu sol furt naozaj doplnas? cize sol skutocne rapidne niekam mizne? Alebo to furt svieti a furt je plno?
Doplnat treba ale ze poriadne, mne ked svieti ze doplnit, tak dosypem cele jedno kilo naraz. Miesat nic netreba.
Takze, podla toho co hovoris moze byt, ze dosypavas permanentne malo 🙂 Skus tam nasypat za cele vrecko a uvidis.
A este dodam, u nas je spotreba soli tiez vysoka. Mame velmi tvrdu vodu a este nefitrujeme, takze soli sa u nas minie, no aj to kilo za mesiac.
@martinmmartin stale sa sol strati a je prazdno.
@veselo_neveselo doplnil som 2kila naraz a nepomohlo 😀
@jt261 mas zle zavrety vrchnak, ak sa sol straca.
@prasiatko30 Tiež nám to stále svieti...čo je to ten descalcificador? Ďakujem pekne.
Skús vytiahnuť z elektriky na chvilu