Ahojte 🙂 dosli mi tablety do umyvacky a pouzila som jar na riad. Ano, ano, je to tak. Vela bubliniek vychadza z umyvacky :D a rada by som sa spytala, ako sa tych bubliniek zbavim :D
Predpokladam, ze riad mozem doumyvat rucne, no netusim, co mam spravit s jarovou vodou v umyvacke. Ked tie bublinky splasli a pokracovala som v programe, aby voda odtiekla, tak sa opat cela napenila.
Vdaka za rady. A teda snad som niekoho aj pobavila 🙂
@pinkgirl dakujem 😊
Aj mne sa to stalo 🙂
Opatrne, oprava ma stala 250eur 😂 vybrat penu, vypustiť vodu a pustit znovu a odoberať
Riad vybrat, oplachnut od peny. Vybrat z umyvacky penu, vyumyvat ju cistou vodou, pustit kratky program ... pripadne opakovat. Nam sa to nestalo - znamy takto "umyval" 😀
Inac na buduce, ked nebudes mat tablety, tak to kludne pust bez nich (maximalne nedaj takto umyvat sklo). Raz sa nic nestane, hlavne aby bola vzdy sol v zasobniku - ta je podla mna najdolezitejsia. Na starej umyvacke nam kolkokrat nieco pri otvoreni "dvierok" s tabletou zavadzalo a na umytie ju vobec nepouzilo a riad bol aj tak umyty. Tym nechcem tvrdit ze ju vobec netreba davat, davame vzdy, ale ze radsej bez tablety ako s "jarou" 😀 Rovnako bezne nepouzivame lestidlo, ak davam "najdrahsie" tablety. Tie kupujem vzdy ked su v "akcii" a stoja aj menej ako "normalne".
Mne sa to tiež stalo. Vybrala som riad, aj penu ručne. Následne som pustila umývačku na náhodný program. Zarobila ďalšiu penu, vypla som ju po asi 5min a vybrala zase penu a dala vypustiť vodu. Tak som to zopakovala 3-4x. Potom už bola okej. 🙂
@zoro9836 sol do bazenov do mycky urcite nie, rozlepta ti dolezite veci a bude pruser.
2kg soli stoji 1€ v dmke, to je najlacnejsia polozka, a pri spravnom nastaveni tvrdosti vody na umyvacke ti aj dost dlho vydrzi, na tom by som neexperimentovala
@zoro9836 noo neriskovala by som, predsa len, keby sa nahodou cosi stalo, tym ze pouzijes nevhodnu sol, neurcenu pre umyvacky, ani by pripadna chyba/problem nespadal pod zaruku
Ostáva ti už len odčerpať vodu zo spodného filtra a znovu pustiť umývačku. Predtým ju môžeš s čistou vodou ručne vyutierať - aby si sa skôr zbavila pozostatkov jari na stanách umývačky. Potom umývačku pusti znovu - stačí najkratší program, možno ho bude potrebné opakovať viac-x.