Umývačka riadu 45 cm horný kôš alebo spodný kôš na príbory

27. nov 2022

Dobrý deň, pokazila sa mi umyvacka riadu 45 cm vstavaná , chcem si kúpiť len poraďte je lepší ten horný vysúvaci priestor na príbory alebo klasicky dolny kos ? zaujíma ma názor hlavne na horný vysuvaci priestor či je to dobre …ďakujem pekne

vevulik18
27. nov 2022

Za mna určite ten vrchný priestor 🙂 nezaberá to miesto pri tanieroch aspoň 🙂

aalt
27. nov 2022

Otazka vkusu. Mali sme kos, teraz mame horny suflik. Za mna lepsie ten suflik. Ale v malej moze mat kos vyhodu, ze ho nedas a mas viac miesta ak potrebujes.

veselo_neveselo
27. nov 2022

Horny suflik za mna urcite. Kos zabera miesto dole kde chyba; hore som este nikdy miesta viac nepotrebovala ( v zmysle ze keby tam suflik nebol, tak by ma to vytrhlo).

bluemoon24
27. nov 2022

V male mycce urcite vrchni kos na pribory, nezabira zbytecne misto

simca06022011
27. nov 2022

no ono je to otazne pri 45cm umyvacke, lebo teda ja mam 60tku siemens a tam ten kos vrchny je vlastne nizsi vdaka tomu priborovemu sufliku. Cize ked potrebujem dat hore nieco vyssie, tak smola, musim to dat dole, alebo umyt v umyvadle :DDD Keby som mala rozmyslat, ci dat v malej umyvacke hore iba nizke pohare, nizke veci a dole zvysok, preto aby som rozlozila pribor do samostatneho suflika, alebo si dam dole kos ktory zaberie miesto mozno 5 tanierov ale zemsti sa tam rovnake mnozstvo priborov, ale hore sa mi zmesti aj nizsi hrniec, tak si ten suflik asi rozmyslim. Zalezi ako to tebe vyhovuje, doteraz ti vyhooval kos alebo nie... pri velkej umyvacke mne suflik vyhovuje.

viestta
27. nov 2022

Mala som suflik na príbory aj kos. Suflik som zrušila. Za mňa kos. Rýchlejšie ukladanie, odkladanie a ten môj zaberie priestor tak pre 3 taniere. V hornom koši v spodnej polohe môžem takto naukladať aj vysoké poháre aj veľké taniere.

zuzanaete
27. nov 2022

Mame takto siroku umyvacku a hore suflik na pribor a je to uplne super. Kos na pohare vieme dat do 2 poloh - nizsie, vyssie. Lepsie mat dole priestor na hrnce a taniere.

jaroe
27. nov 2022

@viestta naozaj je ukladanie do koša rýchlejšie? Ja mám kôš a zdá sa mi, že to zaberá dosť času, nastrkat to tam. Veď do šuflíka sa to len položí, nie?

beataxxx
27. nov 2022

Asi je to individualne, mne horny suplik na pribory moc nevyhovuje-do dolneho kosa som pribory vlozila za par sekund, ale do horneho to treba ukladat po jednom kuse, mne sa to za zbytocne pracne, dalsiu umyvacku by som si uz taku nekupila

viestta
27. nov 2022

@jaroe mne to viac vyhovuje

buberova
27. nov 2022

Máme 45tku so šuflíkom a neviem si to vynachváliť 😊😊 kôš by som nechcela ani za nič

zuzuliennka1
27. nov 2022

urcite je lepsia umyvacka s tou zasuvkou na pribory hore, poukladas to tam pekne jedno vedla druheho a nic sa neprekryva, vsetko sa umyje, ked som pribor davala do klasickeho kosika dole, musela som to tam tiez aspon akotak preskladat, takze nejaky ten cas to zabralo asi rovnaky, ale parkrat som sa pri ponahlani sa a ukladani riadu alebo vyberani aj pichla o ostre noze alebo vidlicku, kedze aby sa to umylo, treba to davat ruckami dole, kdezto do zasuvky to mozes naukladat hocijak
a kos na riad - vrchny - vies polohovat nizsie/vyssie, bud kvoli vyssim poharom hore, alebo vacsim tanierom dole