Umývačka Bosch - zámok dverí

sojorez
15. okt 2022

Kocky, ktore mate umyvacku Bosch, hodite mi prosim foto zamku dveri? Podarilo sa mi don udriet hrncom a neviem, ci som ho nepretocila 🙈, proste som ho asi popsula a teraz sa mi tazko otvaraju i zatvaraju dvere. Je mi jasne, ze opravarovi sa asi nevyhnem, ale preco nestresovat este den a pol do pondelka 🤷🏼 Vdaka.

slavkadi
15. okt 2022

@sojorez toto myslíš?

slavkadi
15. okt 2022
sojorez
autor
15. okt 2022

@slavkadi Vdaka, presne toto... Ako som si myslela, asi je to nejak bloknute, lebo ten sivy zamok vpravo od toho jazycka mam von 🙈 a nijak raz nejde s nim pohnut.

slavkadi
15. okt 2022
sojorez
autor
15. okt 2022

@slavkadi Asi som uz navecer dementna, ale ktore z toho je ten zaves poistky? 🙈 To vlavo alebo vpravo? Edit - tym vlavo mi ide pohnut iba dozadu a tym vpravo vobec 🤷🏼

sojorez
autor
15. okt 2022

@slavkadi Dakujem 😉

leskovael
15. okt 2022

U nás sa to tiež stalo, mužovi, teraz už viem že tiež asi buchol a ani nevedel.. 🙈 ja som otvárala aj zatvárala aj keď to išlo ťažko a po pár razoch sa to asi napravilo samé, lebo to z ničoho nič išlo normálne 😁

sojorez
autor
15. okt 2022

@slavkadi @leskovael Tak som to dala kocky, zachranilo ma volajake ruske video, kde chlapik strcil srubovak za ten velky sivy kus a vypacil ho smerom von - chvilu som mala pocit, ze mi to vsetko ostane v ruke, ale potom to cvaklo a zamok zaskocil dnu.