Zeny co sa stane ked pustim umývačku riadu bez kapsule (čistiaceho prostriedku)? Mate skúsenost?
Nic, krasne umyje. Ked som nemala, dala som trosku tekuteho prasku Cifu, nedavaj Jar lebo budes plavat v pene po kuchyni.
Bezne necistoty zvladne umyvacka aj bez tej kapsule. Nasa stara umyvacka mala blbo vymysleny ten otvaraci mechanizmus a obcas sa stalo, ze sa to neotvorilo a tableta ostala cela v dvierkach. Riad samozrejme umyty. Co by som ale neriskoval je nedavat sol.
@babulkomale boze toto presne som raz urobila v zivote a skoro som sa po********* 😩 som si cely den nadavala. Presne taka ista situácia ze mi dosli Kapsule a hovorim si. Jar ako jar😅😅😅😅 neasi, no..... Oki dik tak pustim radsej naprázdno
Nič. Umylo mi bez problémov. Ja inak dávam bežne len polovicu tablety.
Ja citam navody ku vsetkemu, cize sa vacsine hovadin vyhnem 😃 je to taka moja zaluba.
stalo sa nam, ze sme boli tyzden bez prasku, lebo furt sa zabudol kupit a riady sa umyvali bez neho. Vsetky boli ciste ani umyvacke sa nic nestalo.
Moj pustil bez tablety....ved som mu nepovedala 🤣🤦♀️...normalne umylo vsetko
Ono, prinajhorsom sa aj ta klasicka jar da dat... Ale max 1-2 kvapky. Viac urcite nie. A urcite nie stale.
Nič, len ti nemusí dobre umyť riad. Hlavne mastnotu.