ahojte...poraďte prosím umývačku riadu a indukčnú varnú dosku, s ktorými máte skúsenosť a ste spokojné 🙏
@biba_18 prečo ti nevyhovuje šuflík ? pýtam sa, pretože tiež chcem kúpiť novú, páči sa mi jedna so suflikom, teraz mam košík
@zmrzlinka8 mne to nevyhovuje že ten šuflik pod ním je tým pádom plytkejší a zmestí sa mi tam menej misiek. možno existujú aj umývačky kde sa dá ten prostredný šuflík dať aj nižšie ( na mojej starej sa dal, aj keď som to nikdy nevyužívala), ale na tejto nejde… proste teraz mám pocit že sa mi tam zmestí omnoho menej vecí ako do starej …
mam umyvacku whirlpool, s tym suflikom - mne je to zas naopak ovela lepsie takto, ako kosik na pribor.
vrchnu tu zasuvku viem polohovat - nizsie/vyssie, a spodnu zas vyuzijem celu, nalozim taniermi, hrncami,.. nezavadzia tam ten kosik na pribor
@biba_18 ďakujem
na - a ja neviem 😒 takže už vieš čo potrebuješ pozerať - aby sa dal prostredný polohovať ☺️
Este taku si hladaj, kde sa ti same otvoria dvierka po programe, ja mam taku, zapnem rano pridem poobede a mam vacsinu riadu vysusenu, kolegyna ma novu mycku neotvaraju sa jej dvierka, zapina len ked je doma, aby hned otvorila dvierka, ked ju neotvori po uplynuti programu, ma vsetko mokre.
Ja mam gorenje.
@mira0611 aj ja to mam na mycke, ale vypnute. Bojim sa ze z tej pary mi casom napuci kuchynska linka/doska .
je tam zospodu namontovany taky ochranny plech na to, ale moc tomu neverim
@zuzuliennka1 ja som zatial od nikoho nepocula, ze sa napucila kuch.doska, ale mas pravdu vylucit sa to neda.
@mira0611 no ja praveze ano, dve kamosky. Mozno mali menej kvalitne pracovne dosky 🤷🏼♀️ ale odvtedy ma
to máta a tuto funkciu mam od zaciatku vypnutu
@zuzuliennka1 ja mám takú 7 rokov a nič mi nespučnelo, dáva sa tam taká fólia a samozrejme mám kvalitnú dosku🤷
Autorka: dosku mám elektrolux a umývačku Gorenje - s tým otváraním, riady mám pekne bez kvapiek. Inak naša má aj šuflík a aj košík na príbory a mne sa viac páči šuflík, v košíku tak pekne neumylo.
Aj znamej napucala doska ale neviem ci mala ten ochranný pasik, lebo to uz bolo pekne dávno. Ona mala strasne nervy lebo jej tie dvierka priam vystrelovali a ked stala pri linke tak dostala slehu💀
Ja mám umývačku Elektrolux a som veľmi spokojná.Mne ten šuflík vyhovuje, pretože mám len 45ku a košík by mi zas zaberal miesto dole.S indukciou neporadim, mame plyn.dosku
@michaela329 tak funkciu mam ale nepouzivam a teda nijak extra mi nechyba. Umyvacku zapinam bud na noc a rano je aj tak vsetko suche, alebo napr. takto v nedelu po obede, v podstate mi tam vojdu veci z rana aj obeda, umyvacka dojde a necham ju tak. Nepotrebujem ju hned otvarat, pockam kym to tam vyschne samo.
Ale ano - sme len 3ja. Viacclenne rodiny zapinaju umyvacku urcite castejsie. Ale pre mna teda ze by ta funkcia bola nejak extra vyuzitelna - to vobec. A riady na rozdiel od tej baby co sa tu spomina mokre vobec nemam 🙂 umyvacka je horuca, ostane zatvorena a vsetko tam vyschne aj bez otvorenia
Umývačku AEG..bola drahšia, ale svieti,keď sa otvorí😁a za mňa otváranie dvierok po skončení a ukazujúci čas na podlahe,plus teda suplik na riady, nie košík.
Dlho som sa bránila, ale keď sme menili kuchyňu,manžel ma uhovoril a od decembra nie je spokojnejšieho človeka.
O tu paru, bolo tu veľa diskusií, keď sa so mnou priam niektoré hádali, že nie, nejde vriaca para, nie, nepoškodí dosku. Stolár mi to povedal jednoznačne , lebo tie poškodené dosky menil v mnohých domácnostiach. Musíš si vyskúšať programy. My našu púšťame na Eco program väčšinou v noci, umývačka je tichucka a po 2, 5 hodine sa otvorí s tým, že para vyjde von, ale vôbec nie taká vriaca, ako z programu, ktorý má 1, 5 hodiny.
Vyskúšali sme všetky programy a ostali väčšinou na Eco. Záleží podľa mňa aj od značky a ceny. Mnohé mi tiež tvrdili, že by za ňu 850€ nikdy nedali, ale..kupovali sme ju my, nechceli sme lacnú a sme s ňou mega spokojní. A to podsvietenie u mňa zavážilo tiež, pre mnohých blbosť, pre nás super vec
a autorka, zistila som že aj moj sa dá polohovať - mám ho na tej najspodnejšej polohe - ale mne je to málo 😂
@nelca84 ja som tym myslela, ze rano pustim mycku a odidem do prace, poobede sa vratim, pod tym vacsinou som myslela nato, ze napr ak ha hrncek hlbsie dno v tom dne mi ostane voda.
Pred 10 rokmi som mala elektrolux a tam sa mi vsetko ususilo, aj ak boli dvere zatvorene, ale pri tychto modernych sa mi viacerí stazovali na to, ze maju mokre riady.
Mala som pred 10 rokmi pracku, ktora bola 3x lepsia ako je teraz moja 2rocna pracka. Lepsie prala, mala lepsie funkcie...tieto dnesne moderne spotrebice sa mne osobne zdaju menej kvalitne.
@michaela329 Dobrý deň, ako dlho máte umývačku Gorenie? Pokukujem po tejto značke tiež. Vďaka
@maria227 7 rokov...ide každý deň 🙂
ja mám umývačku elektrolux a nie som s ňou spokojná - nie preto že by zle umývala alebo niečo - ale až pri používaní som zistila že mi nevyhovuje ten šuflík na príbor a viac mi vyhovuje košík… takže by som nebola spokojná s akoukoľvek so šuflikom 🤦♀️