Úložný priestor na posteľné prádlo

eeyore2005
19. nov 2020

Dobry den, chcela by som Vas poziadat o inspiracie kde cez den skladujete postelne pradlo a aku mate doma manzelsku postel. Rozhodujem sa totiz, ci vybrat postel na nozickach alebo s periniakom (otvaraciu alebo s vysuvnymi suflikmi). Nemam dobru skusenost s tymi vysuvnymi a upratovanim pod nimi, pretoze medzi stenou a okrajom postele je malo miesta a tazko sa mi vyberaju zasuvky - tym padom pod postelou nevysavam kazdy tyzden. Z hladiska upratovania by som velmi chcela postel na nozickach, avsak periny chcem mat odlozene a nie na posteli. Tu si predstavujem cez den ako miesto na hranie a valanie. Pouzivate niekto samostatne stojace skrinky na periny alebo mate nejaky iny napad? Vopred Vam velmi pekne dakujem za napady a odporucania.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzinkka18
19. nov 2020

@eeyore2005 ja mám posteľ na nožičkach aj s úložným priestorom...dajte si do Google "boxspring posteľ s nožičkami a úložným priestorom"

dusankomoj
20. nov 2020

@eeyore2005 daj si u stolára vyrobiť perinák po celej širke postele a môžeš ho dať za hlavu,alebo k nohám(tam daj pozor,aby bol o kuštik nižši ako posteľ,lebo budeš zakopávať v spánku) a vo farbe ostatného nábytku to vyzerá dobre.

lucinka1988
20. nov 2020

@eeyore2005 periny nechávam na posteli a prekrývam ich prehosom/dekou cez posteľ. Syn má v izbe posteľ s úložným priestorom a dávam ich tam.

andrea_82
20. nov 2020

ja tiež nechávam na posteli. Posteľ by mala byť len na spanie (prípadne ešte na to druhé 😀), hrať a váľať by sa po nej cez deň nemalo.

martinka13
20. nov 2020

Postel aj komodu na ukladanie posteľových obliečok mame z Javoriny. Periny neodkladam, aby sa vetrali. Ale ak by áno, perinak na konci postele mi príde ako fajn nápad

eeyore2005
autor
20. nov 2020

Dakujem Vam vsetkym velmi pekne za tipy aj rady! 😉 Najviac ma asi uputali predsa len postele na nozickach s vyklapacim uloznym priestorom, nasla som aj s 13 cm nozickami.

moonlight1210
20. nov 2020

Neodkladam ich do perinara, ani nemam pod postelou ulozene veci, aby matrac mohol “dychat” a nedrzal sa mi v spalni prach.

Nechavam periny volne pretocene na konci postele, aby sa prevetrala a po par hodinach ozdobne poskladam aj s vankusmi (aj ozdobnymi) v zahlavi postele.
Takze je na nej miesto, aj to dokonca dobre vyzera, ked vecer ideme spat.

pupavka89
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dusankomoj
20. nov 2020

@eeyore2005 už sa pobudila osádka,tak možem odfotiť(toto je kupené hotové,ale predtým som mala od stolára)

laura164
23. nov 2020

My máme na zemi, veľký perinak otvárací. Periny máme normálne na posteli, dcéra má zákaz sa váľať na posteli, príde mi to nehygienické, ale to som ja, každý týždeň mením periny a vysavam raycopom, som na to zaťažená 😅 Iba večer keď ideme spať, v pyzame, tak si tam poskace, čítame rozprávky.