Ahojte potrebujem poradit ohľadom postieľky dnes sme ju poskladali len rozmýšľam či je dobre ju mat vedľa balkónových dverí? Narodí sa koncom januára takze budú tuhé zimy, aj keď necítim že by tadiaľ fučalo tak som si tým nie istá čo poviete? Do komentára pridám foto
My sme práve kvôli tomu teraz reorganizovali spálňu, aby nebola postieľka pri veľkom okne...lebo ani trojsklo jednoducho nie je také izolačné ako zateplená stena. 🤷
Podla mna aj ked nemam skusenosti to dobre nie je . Ved na balkon sa chodi pradlo vesat a ine.
Vymen to.A tu postieľku pri tej veľkosti a výške budeš mať aj tak iba mesiac maximálne dva
A preco nevymenis postielku s tym prebalovacim?
A ked balkon v zime veľmi nevyuzijes kludne by som dvere " zakryla" prebalovacim pultom
A taka postielka ti vydrzi na chvilu potom zase budes musiet riesit kam s tym
Dala by som si postieľku vedľa svojej postele.
K balkonovým dverám nie.
Len tak na okraj, podľa mňa je veľmi maličká, vydrží mesiac dva a čo potom.
kúp izolačné závesy -neviem či sa tak volajú ale my sme kupovali také že v lete nám nepustia teplo a v zime zimu
@petrao2 lebo nie je dobre mat postieľku ani pri radiátory lebo bude mat suchý noštek
Nema sa davat ani k oknu a ani k radiatoru.
A ja viem že je malička a že takto bude len prvý mesiac, je to rastúca postielka do 3r takze sa to dá potom variovat 🙂 ďakujem všetkým za názor tym pádom ideme otočiť spalen trosku inak
Ja by som dala postieľku úplne na opačnú stranu izby ´, tzn, nie k radiátoru a nie k oknu.
Pretože vždy keď som uložila dcéru spať, som otvorila okno, aby sa vyvetralo. Pod oknom by v zime na ňu príliš fúkalo.
Aj tak nakoniec zistíš, že najlepšie je ju mať pri posteli kvôli nočného vstávaniu
Tam by som dieťa nedala, už len kvôli svetlu.
Neviem ako vyzera izba z opacnej strany.ale ja som chcela mat postielku cim blizsie,aby som nemusela vstavat a chodit v noci..max sa naciahla a posadila..neda sa vam postel posunut cim blizsie k balkonu a postielku postavit z opacnej strany postele?
My sme mali postieľku hneď vedľa balkóna, cca tak ako vy, a nikdy nebol problém (malý sa narodil na Vianoce, takže tiež zima bola, ale len vonku).
Postielku si daš nakoniec vedľa postele, nebude sa ti chcieť tolko vstavať.