Ukážte šuflík s koreninami

24. okt 2023

Ahojte dlho to odkladam ale konečne chcem mat poriadok v tejto časti kuchyne 😃mám hlboký veľký suflik v ktorom chcem mat koreniny a stále som sa do toho nepustila lebo neviem sa rozhodnut ako to mat urobene k spokojnosti aby som nemusela po čase to komplet prerabat 😃na muku mám sklene veľké nadoby to neriešim ale skôr všetko ostatne chcem mat pekne prehľadne no a hlavne by som chcela poradiť, nejakú ,,zátarasu,, alebo ako to nazvať aby mi to tam neutekalo ale držalo tvar. Ak chápete ako to myslím
Lebo ten suflik je ozaj veľký čiže nebude to v ňom natesno jedna vedľa druhej tak čím si to akoby oddeliť
Môžete sa podeliť aj s foto ako máte poriesene vy rada sa inšpirujem 😊

rebrambora
24. okt 2023

Bohuzial nemam foto zpred par mesiacov, kde sme to mali presne ako pises v sufliku a aby to neutekalo sme to mali oddelene takymi (neviem ako to nazvat) vyplnami do suflikov z Ikei presne na to urcenymi.
Teraz som robila presny opak 😀 kedze ma nervovalo to 3-krat denne vysuvat a vyberat, kedze korenime uplne vsetko, tak som to dala na vacsiu kamennu otacaciu tacku.
Cize v Ikei najdes.

ciernysokol
24. okt 2023

Ak sa ti daju koreniny prehodit do plytkeho suflika,tak ja poslem foto,mam to velmi pekne a prakticky vyriesene.ale v plytkom,bohuzial.

veselo_neveselo
24. okt 2023

Ak mas hlboky suflik, daj si donho spravit aj plytky, na koreniny. Ja mam takto podobne.