Ahojte mamičky. Idem skúsiť silu nás mamičiek a internetu.
Minulý rok som kúpila tycovy vysavac electrolux (pošlem foto) , no tento týždeň sa nám pokazil-nenabíja. V záruke ešte je,no nemôžem nájsť blok. Pred 2 mesiacmi sme sa sťahovali a pravdepodobne sme ho museli vyhodiť alebo stratiť.
Prosím,ak máte niekto tento istý vysávač boli by ste ochotný mi prefotiť blok? Ďakujem 🙏❤️
@dajda459 nenechali ste ho dlhooo nenabity? Ked sa bateria vybije pod urcitu uroven, nabijacka (alebo battery management v nej) ju "prehlasi" za vadnu a nezacne nabijat. Dobry mikroelektronik ju niekedy dokaze "zobudit" prilozenim spravneho napatia priamo na jej nabijacie kontakty a potom ju zas (jej externa ci interna) nabijacka akceptuje. Ale to sa uz ten clovek musi vyznat.
Ak je nabijacka externa (nejaky "adapter"), moze byt vadna len ona.
@madeincssr áno, sťahovali sme sa 2tyzdne a nemala som ho kde dať nabíjať. Asi to bude teda tým :( skúsim teda niekoho zohnať kto sa tomu vyzná. Každopádne blok budem hľadať na ďalej :(
@madeincssr hoci ono ukazuje že ju nabíja 🤷🏽♀️
@dajda459 ak svieti niekde LEDka, ze nabija, ako vies, ze nenabija? Nechala si ju aspon cely den nabijat?
@dajda459 banky archivuju transakcie tuším 5 rokov aj k zrušenym účtom. Požiadajte o opis, zaplatíte zaň, ale budete mať 🤷
@madeincssr áno, nabíjal sa 24h . A keď som zistila že h ovobec nebavilo,opäť som ho dala na nabijacku na celý deň. No nepomohlo.
@michaela329 super,to som nevedela. Vyskúšam. Ďakujem
Manželovi sa včera podarilo nájsť naš stratený blok 🍾
@dajda459