Tyčový vysávač sa nenabíja

dajda459
3. dec 2024

Ahojte mamičky. Idem skúsiť silu nás mamičiek a internetu.
Minulý rok som kúpila tycovy vysavac electrolux (pošlem foto) , no tento týždeň sa nám pokazil-nenabíja. V záruke ešte je,no nemôžem nájsť blok. Pred 2 mesiacmi sme sa sťahovali a pravdepodobne sme ho museli vyhodiť alebo stratiť.
Prosím,ak máte niekto tento istý vysávač boli by ste ochotný mi prefotiť blok? Ďakujem 🙏❤️

dajda459
autor
3. dec 2024
madeincssr
3. dec 2024

@dajda459 nenechali ste ho dlhooo nenabity? Ked sa bateria vybije pod urcitu uroven, nabijacka (alebo battery management v nej) ju "prehlasi" za vadnu a nezacne nabijat. Dobry mikroelektronik ju niekedy dokaze "zobudit" prilozenim spravneho napatia priamo na jej nabijacie kontakty a potom ju zas (jej externa ci interna) nabijacka akceptuje. Ale to sa uz ten clovek musi vyznat.
Ak je nabijacka externa (nejaky "adapter"), moze byt vadna len ona.

dajda459
autor
3. dec 2024

@madeincssr áno, sťahovali sme sa 2tyzdne a nemala som ho kde dať nabíjať. Asi to bude teda tým :( skúsim teda niekoho zohnať kto sa tomu vyzná. Každopádne blok budem hľadať na ďalej :(

dajda459
autor
3. dec 2024

@madeincssr hoci ono ukazuje že ju nabíja 🤷🏽‍♀️

maranco
3. dec 2024

@dajda459 ak si platila kartou nájdeš si dátum platby, sumu, obchodníka a ak chcú vedia pohľadať tvoj nákup
inak ukladaj si bločky do aplikácie a môžeš reklamovať aj bez papierového

dajda459
autor
3. dec 2024

@maranco áno,to mi dnes povedali na predajni. Žiaľ vysavac sme kupovali minule leto a tento rok manzel menil banku :( už sa nedostane k výpisu.

madeincssr
3. dec 2024

@dajda459 ak svieti niekde LEDka, ze nabija, ako vies, ze nenabija? Nechala si ju aspon cely den nabijat?

maranco
3. dec 2024

@dajda459 vieš požiadať o výpis z účtu predošlú banku aj keď je už zrušený

michaela329
3. dec 2024

@dajda459 banky archivuju transakcie tuším 5 rokov aj k zrušenym účtom. Požiadajte o opis, zaplatíte zaň, ale budete mať 🤷

dajda459
autor
3. dec 2024

@madeincssr áno, nabíjal sa 24h . A keď som zistila že h ovobec nebavilo,opäť som ho dala na nabijacku na celý deň. No nepomohlo.

dajda459
autor
3. dec 2024

@michaela329 super,to som nevedela. Vyskúšam. Ďakujem

dajda459
autor
4. dec 2024

Manželovi sa včera podarilo nájsť naš stratený blok 🍾