Tyčový vysávač s mopom

karem21
28. nov 2023

Žienky poraďte tyčový vysávač aj s mopom s ktorým ste spokojné. Rátam s tým že bude treba aj tak umývať kolenačky ako doteraz aby to bolo poriadne, jasne že ruky nenahradim. Ale pri malých deťoch a neustále špinavej dlažbe a plavačke by som si to chcela trochu uľahčiť a akurát nám odišiel vysávač tiež tyčový ale nemal mop. Tak pokukujem po novom. Viete poradiť ? Tak do 400€ by som chcela. Aj nejaké pre a proti ak máte kľudne napíšte. A ešte ma zaujíma či je vhodný na plavajuce podlahy aj dlažbu. Vrela vdaka

lenka098123
28. nov 2023

@karem21 ja mám tento ROWENTA RY7777WH, je to vysávač s parným mopom, som veľmi spokojná, jediná nevýhoda je že je káblový, ale výkon skvelý

karem21
autor
28. nov 2023

@lenka098123 noooo ja chcem práve bez kabla s nabijaciou stanicou ale ďakujem 😊

jakubkoanjelik
28. nov 2023

Ja mám Teslu aqua star. Je trošku ťažký , ale za mňa je to vynález storočia. Viac krát denne umývam lebo najmenšia všade grcká, vysávač mi vysaje, umyje a rovno to za sebou aj suší čo je super lebo takmer okamžite môžem vypustiť deti 😂... Teraz som ho mala v oprave, umyvala som normálne mopom, a čo som dnes umyla neporiadku s teslou ani možné nie je. Pritom som včera tú podlahu umývala.

karem21
autor
28. nov 2023

@jakubkoanjelik práve ja potrebujem používať denne len mám trochu obavy či to neznici podlahy

karem21
autor
28. nov 2023

@jakubkoanjelik práve ho pozerám, vyzerá fajn až na to že píšu že vydrží 25minut v prevádzke čo sa mi zdá málo. Myslia tým vysávač+mop? Keď budem len vysávať predpokladám že vydrží dlhšie, či ?

jakubkoanjelik
28. nov 2023

@karem21 podlahu neničí, aspoň ja nič také nepozorujem, čo sa týka doby prevádzky, mne vydrží aj dlhšie. Keď je plne nabitý tak s ním v pohode obehnem celý byt, čo mám plus mínus na 30 minút, plus ho ešte v priebehu dňa používam opakovane na pár minút keď je niekde nejaká grcka 😃... Nabijam večer. Či je rozdiel výdrže pri mokrom a suchom vysavani ti povedať neviem, ja používam väčšinou len to mokré, ale nemyslím si, že to tak bude. Lebo na to zmyvanie vlastne len tlačidlom vypúšťaš vodu, čo nie je nijaký extra úkon navyše. Kefa sa točí rovnako aj pri suchom aj pri mokrom vysavani.

kaktusik007
29. nov 2023

@karem21 mam ten isty ako
@lenka098123 a fakt spokojnost, kabel je hodne dlhy a vobec nevadi. Za mna top, co sa tyka vykonu. tie bezkablove maju ten vykon predsa len mensi.

marcela64
30. nov 2023

Jasné, že bude treba sem tam aj normálne poumývať, ale vieš aká som rada, že nemusím umývať zem niekoľkokrát do týždňa? Je to super. Máme tyčový Sencor aj s mopom, majú viacej typov a za rôzne ceny, tak skús kuk. Mne to veľmi sadlo 🙂

marcela64
30. nov 2023

Jasné, že bude treba sem tam aj normálne poumývať, ale vieš aká som rada, že nemusím umývať zem niekoľkokrát do týždňa? Je to super. Máme tyčový Sencor aj s mopom, majú viacej typov a za rôzne ceny, tak skús kuk. Mne to veľmi sadlo 🙂

karem21
autor
1. dec 2023

@marcela64 objednala som Philips aqua plus 8000 či aký to je, bol teraz dosť v zľave a s kódom má vyšiel 320€ tak snáď urobí čo má.. presne o to mi ide, každý večer pomaly neumyvat kolenačky keď malý zaspí. Celý dom riadim vždy v sobotu a to sa na kolená dám 😂

lusyc
1. dec 2023

@karem21 prosím potom zazdielat skúsenosti.

karem21
autor
2. dec 2023

@lusyc v pondelok by mal prísť tak ho poskusam a dám vedieť prvé dojmy 😂

dally55
9. dec 2023

@marcela64 na akom princípe funguje ten mop prosím? Púšťa vodu ktoru potom vysaje?

lusyc
19. dec 2023

@karem21 ahoj. Tak aké sú prvé dojmy? Zvykli ste si? Dobrý pomocník?

karem21
autor
19. dec 2023

@lusyc vysáva super ako samostatný vysávač, nástavec s mopom - môžeš vysavat aj mopovat zároveň, výhoda je že špinu už nemopujes ale robi šmuhy a voda musí vyschnúť 😂🙏 skúšala som 2x zatiaľ aj zotierat má druhý krát to bolo lepšie,asi na to musím prísť možno som dala priveľa čistiaceho ktorý tam môže ísť do nádobky. Ale do budúcna už by som kúpila taký ktorý aj tu vodu vysáva 😂🙏 ale je super,vydrží dlho v prevádzke len je trochu ťažší ale ja som si už zvykla

slniecko5
19. dec 2023

Nie radšej roboticky vysávač 2v1? Presvedčila som kolegyne, aby sme radšej kúpili do kanclu toto namiesto tycoveho, včera som to tam bola spustiť a spokojnosť. Ale u nás bol základ to, ze je to zdieľaný priestor, tak kazdy to proste len zapne podvečer a do rana je čisto a nemusíme platiť upratovanie.

lusyc
19. dec 2023

@karem21 ďakujem za tipy a rady. Idem do hľadania.

karem21
autor
27. dec 2023

@slniecko5 bohužiaľ máme vysoké prahy u nás by neprešiel