Ahojte,s akym tycovym vysavacom s mopom ste spokojne?Taky,aby byt dobre povysaval aj vytrel.
Rowenta Clean & Steam. Vazi pomerne dost cca 6 kg, ale zvykla som si na to a som spokojna. Povysava a zaroven aj pekne umyje podlahu.
@bessie12 tak pokiaľ ti to vyhovuje, tak je dobré, my keď sme vyberali, tak som veľa nad tým strávila, lebo som chcela aby aj dlhšie vydržal vysávať, aby sa mi s ním aj dobre manipulovalo, lebo s malou na rukách keď bola menšia to nebola sranda 😀 ale je fakt, že toto je vec, ktorá veľmi veľa uľahčí, klasický vysávač som už dávno nevytiahla 🙂
@anitta98 ano mne to vyhovuje. Hladala som vysavac so vsetkym a nasla som. Najprv som myslela, ze mi to ruku urve, ale naucila som s tym manipulovat. Klasicky vysavac mame, ale vobec ho nepouzivam. 😀 Priatel sa chysta na kachlicky v kupelni a ja na okna, tak som zvedava ci to dobre umyje.
je to baby asi fakt sila zvyku s tou váhou vysávača, môj má cez tri kilá, ale robí sa mi s ním dobre, len u mňa zavážilo to, že je to vlastne 4v1 a to môžem 😀
mám od Sencoru SVC 8936TI 🙂 neviem čo by ťa ohľadne neho zaujímalo, je bezkáblový to som chcela, ľahko sa s ním manipuluje, keď potrebujem rýchlo povysávať a pozmývať tak je to super pomocník 🙂