Ahojte. Do nového domu by som si chcela kúpiť pomocníka.
Viete mi prosím odporučiť dobrý tyčový vysávač s mopom? Chcela by som najskôr povysávať a potom pomumyvat - nie spolu zároveň.
Hlavne aby vydržal a nevybil sa po 15min.
Doma máme roboticky a už rok nepoužívame.
Ďakujem
@biba_18 to by mi myslím nevadilo. Máte taký ?
mám bissel crosswave pet. ale ja využívam iba mopovanie, vysávam radšej obyčajným, nechce sa mi toľko čistiť nádobu… a také akumulátorové vysávače nemám pocit že sú na celodomové upratovanie, ale možno je to iba môj pocit…
@autorka načo Ti je vysávač s mopom, keď tú funkciu nebudeš využívať zároveň. V dome sa nenájde toľko miesta na mop a vysávač zvlášť? Prepáč, viem že je to mimo tému. Mňa len zaujíma dôvod.
@biba_18 on má len jednu nádobu, do ktorej ťahá aj vodu z mopy aj špiny z vysávača? Prečo nepoužívaš funkcie spolu?
@anketkarka presne tak a nepoužívam to naraz lebo mám pocit že to nie je dostatočné…
@banalu možno by stačil … ale sú tu ale .. 1. keď som ho kupovala som nevedela že mi to nebude vyhovovať 2. keď som to kupovala mali sme psa, ten môj má antimikrobiálny filter 3. nechcela som hračkarský tak som kúpila ten čo som kúpila a tam ani mopy nemajú 4. možno to niekedy aj využijem keď nebudem naraz vysávať celý byt ☺️
@anketkarka počula som, že keď sa to robí zároveň to nie je dobré. Tak som myslela že bude lepšie najskôr jedno potom druhé
@banalu tento je perfektny, mali sme ho tiez a nedam dopustit. avsak my naozajh nemame miesta nazvys, tak sme zvolili dyson spolu s mopom - V15 submariine.. takze za mna ak bx niekto chcel dokopy, iste odporucam. vysava neskutocne dobre, vydrzi dlho.
a kebyže tyčový ale s kablom?