Ahojte dievky , uvažujem nad kúpou tyčového vysávača značky Philips s mopom . Len nejaké recenzie by som potrebovala ohľadom výkonu a tak. Máte ho niektorá doma ? 🌞🌞
@christin1280 ahoj, mame doma rok, vysávanie super, umyvanie som vypustila po 3 pokusoch, pokial sa neumýva asi každý deň, tak to robí take pasy a teda to radšej prebehnem mopom. Kupovala by som len taký bez umývania, ale to vysávanie bez kábla je na nezaplatenie. Oproti klasickému vysávaču je ta nevýhoda, že ho treba takmer po každom vysavani čistiť a často čistiť filter, ale na to sa dá rýchlo zvyknúť.
@christin1280 Ahoj, my mame asi 2 mesisce a u nas velka spokojnost a teda aj s umyvanim. Mame dlazby v dome a pekne umyva. Striedam vysavanie a vysavanie s mopovanim a je to velky pomocnik, hlavne, ked mame aj vnutorneho psa. Za mna obrovska spokojnost a omnoho lepsia investicia oproti robotickemu vysavacu roomba.
Skus rowentu ta stoji 200e a umyva asi tak amo ja s mopom,zaschnute skvrny musim biacej krat ale to ani rucne s moppm neimyjes ,jasne ze handre sa nic nevyrovna ale urxite sa to vyrovna mopi ked mopujem ja.A tiez aj bysava vysava fajn a ma kabel co je super kedze baterku by som ja nechcela stale sa to len na ija co nieje ok ked to nahodou nedas nabit neimyjes,kabel za mna omnoho lepsi
@beatka25 ahoj, aj ja premyšlam nad kúpou tohto philips 8000, máme v celkom dome len dlažbu, tak či je lepší tento..alebo pozrieť nejaký lacnejší, kedže píšu, že aj tak treba ešte mopom doumývať rohy...
@mattuliatko30 ahoj, tak ja pouzivam takmer denne a nemenila by som. O tych rohoch, ja neviem, ale to skor potrebujem povysavat, este som ani raz nemusela potom rohy vytierat 🤷🏻♀️ A mne teda vyhovuje, ze nema kabel! Ani raz sa mi nestalo, ze by sa uplne vybil a to mame 2 poschodia a po pouziti davam hned na stojan a nabija sa, takze stale pripraveny
@beatka25 no my sme nakoniwc kupili o triedu menej.. Na skusku, terwz je taka akcia a mne teda sa lepsie asi umyva s mopom.. Je pravda, ze na take vysavanie, ked chce clovek vysat nejake omrvinky alebo nievo zotriet je to fajn.. Ale mne ta kapacita nestacila na dom.. Skoda ale vrátime to.
Mame Philips ProAqua 3v1, cca pol roka. Čo sa týka vysavania, nemám mu čo vytknúť. Vysáva super, na jedno nabitie bez problémov povysavat 100m2 a ešte ostane trochu nabitý. Zmývala som s ním len raz, zmýva dobre aké keďže behám s vysávačom hore-dole, tak som si vydávala pozmyvane. 😂
S zdá sa mi, že rýchlejšie pozmyvam mopom.
@marpel ano aj ja mam tento.. Na vysavanie je super.. Ale keby mam predtym vysat aspon a potom umyvat nevydrzi bateria. Ja by som potrebovala dlhsiu vydrz. A samozrejme vsade sa s nim nedostanem, takže aj tak treba riadne do rohov potom vysat alebo umyt mopom.. Ale je inak fajn no ja rychlejsie umyjem mopom a vsade ako s tymto tycovym,chcela som ho ale skúsiť.. No ostanem asi pri mope klasickom🙂🙂 ale to je len moj nazor, do bytu by bol idealny.. Ale skor na mensie plochy..
@mattuliatko30 rohy vysavam úplne v pohode občas ich ale vysavam aj tým ručným s nastavcom a je to super. 🙂
Ale aj ja si radšej umyjem mopom - mám z toho lepší pocit. 😁
@marpel no ja som skôr myslela, tak ,že sa s tým nedostanem všade..kde mám napríklad skrine a nevôjde tam ten vysávač...alebo nejaké nožičky nábytku, takže tam sa to nedá potom umyť...ale tak ako hovorím,že chcela som to skúsiť...ale je to aj tažšie..musím striedať ruky a mopom rýchlejšie umyjem celú chalupu 🙂
Ahoj mam doma... som si kupila darcek pod stromcek... skusala som ho zatila 3x a len raz vysavanie so zmyvanim... kupila som ho na zaklade skvelych recenzii... stal okolo 600eur.. mam ten najnovsi typ so vsetkym prislosenstvom ... a napisem ti teraz svoje pocity... pozitiva... je fakt vykonny... vydrz baterky az 80min, ziadne kable...vysava super ma svetlo cize vidis spinu poriadne... co sa tyka zmyvania a vysavania v jedom zatial som to skusala len raz...celkom ma to prekvapilo...pokial nemas nejak brutalne zaspinenu podlahu tak to da v pohodicke... aj nejake tie vacsie skvrnky pri linke napr... ale mopu sa to nevyrovna ani nahodou... proste mop je mop... a k tomu zmyvaniu ...rohy proste nedas... co ma stve najviac... jedine ze nejak krkolomne... treba davat pozor ze ked stlacas ten pedal na zmyvanie opatrne bo pusti vela vody... tie dalsie srandy k tomu som este neskusala ako kefu na sedacky na chlpy atd... a teraz negativa... je dost tazky... pri vysavani domu striedam ruky :D to ze nezmyva rohy... pod gauc sa mi zmesti len ltt... ale vojde no... by som povedala ze obycajnym pod gaucom povysavam lepsie... ked sa mi ho nechce odtahovat... trosku ma desi to vypraznovanie zaobnika...su to plasty a bojim sa ze casom prasknu abo daco... treba opatrne... a este co ma vcera nahnevalo je ze to vyprazdnenie zvysnej vody zo zasobnika je dost problematicke...proste to cele nevylejes aj keby neviem co bolo
co beriem ako velke pozitivum je ze ked si zaregistrujes seriove cislo na philips stranke...mas 5rocnu zaruku...
kludne sa pytaj ked chces este nieco vediet...