Dobrý deň, poradíte s ktorým tyčovým vysávačom máte dobré skúsenosti a zvládne aj psie chlpy? Máme austrálaka ,ktorý plzne dosť. Vysávač by som chcela hlavne do kuchyne, obývačky a chodby na také rýchle povysávanie. Ďakujem za rady
shark vysavac je super ale drahsi ...
u nas hoover - mamina ma doma, segra a ja mam objednany 🙂 a zvladne male dieta, psa a dve macky :D
@mediana @lija22 A viete aj presný typ vysávača? Máme austrálskeho ovčiaka, ten má skôr vlas ako klasický chlp niečo ako borderka. Od xiaomi máme robotický vysávač tretím rokom a som veľmi spokojná. Tak by som naň mrkla. Myslím ,že tyčový nebude tak vyťažený ako robotický,ale máme malé dieťa a druhé na ceste ,tak potrebujem by zvládol omrvinky a drobnosti ,ktoré hlavne pri jedle padnú na zem. + Okolo stola mám stále chlpy a tie mi robot.vysávač,tak dobre nezoberie
Za mna dyson.
tyčový máme, od Sencoru a dokonca štyri v jednom a nemenila by som, aj povysávam, aj zmopovať môžem hneď a veľa času mi to ušetrí a tá naša má ešte aj takú ostrú srsť, čo sa zapicháva, ale teda vysávač si s tým poradí jedna radosť 🙂
Xiaomi, mame border koliu