Ahojte uvazujem,ze by som si zaobstarala tycovy vysavac s mopom a tento sa mi aj celkom pozdava len neviem aky ma saci vykon a ci neostane podlaha mokra prosim ak ho mate napiste mi ci ste s nim spokojni alebo skuste poradit ak mate dobre skusenisti s nejakym druhym dakujem🙏
@lili2207 no ja mam tento, ten ma myslim vacsi vykon
@andula1988 dakujeem idem ho pokukať😉
@lili2207 ahoj ja mam concept real force.. a nie som spokojná.. neviem co od toho ocakavas...môj stal 140€ minule vianoce a umyvala som s nim raz.. treba si uvedomiť (to čo som si ja neuvedomila.. ze najprv vysáva a tak umyva.. teda vždy vieš ísť len jedným smerom.. prejdeš po celej izbe a tam sa musíš otočiť aj stroj a ísť opačne, nemôžeš cuvat.. ďalej...to co poumyvas tak si po tom hneď v zápätí posliapes..ja s nim len vysavam... na jedno nabitie baterky , mam bez káblový, čo je výhoda ale baterka vydrží niekedy ani nie na celý 65 metrový plne zariadený byt.. reálna plocha je menej...teda hneď keď dovysavam tak musím nabíjať ak stihnem dovysavat... ďalej nádobka po každom vysavani ju čistom aj kefu od vlasov lebo inak neťahá a keď dám na najvyšší stupeň povysavam tak 25 metrov teda jednu izbu...tak sa vybije.. no a posledná vec co si prever ako sa ta riadiaca jednotka sklopiť.. ja s tou mojou neviem povysavat pod celou manželskou posteľou a to skúšam z 3 strán.. proste spodná strana je široká a nesklopi sa až tak...inak skladby je super a ocenujem ze sa nemusím zohynat ...ps: ak balis veci do vriec ktoré s vysávačom chceš vydať tak to nejde...ja som si vyrobila nadstavec a ako tak to funguje... a dieťaťu nos neodsajes... to sú moje skúsenosti.
@lili2207 ahoj mam etu moneto aqua- oznacenie presne neviem
Spokojna som velmi, saci vykon super - porovnavala som s philipsom. Umyt poumyva, nezostane prislis mokre - mam aj nahradne mopy kazdy trosku iny . Ale obcas si poumyvam aj riadne rucne mopom ….. do tej nadrzky si prilejem aj trosku ajaxu