Tyčový vysávač Dyson

mey8
6. aug 2024

Zdravím ženičky, uvažujem nad kúpou vysávače dyson. Tie čo máte... aký máte typ? Ste spokojné? Kúpili by ste znova? A najmä s čím nie ste spokojné???
Neviem sa rozhodnúť ci ta cena odpovedá kvalite.
Moje požiadavky sú silné a rýchle satie( nieže po jednom mieste budem prechádzať 5x a ajvtak to nevyseje akoby som chcela) kvalita a výdrž batérie... a co som len tak zahliadla... tie novšie typy majú aj hlavicu na mokré vysávanie???

carolynka
6. aug 2024

Mame Dyson v7 animal, kupovany asi pred 4 rokmi, tusim okolo €400/500 stal. Som spokojna a pouzivam ho casto ale nema nejaku super saciu silu. Baterka vydrzi na povysavanie celeho domu a potom treba nabit. Minule som pozerala tu novu s hlavicami na mokre vysavanie. Stoji okolo tisicky a to by som za ten vysavac nedala, nie su zas az take uzasne vykonne. Teda mozno tie nove rady ano, tento co mam ja hlbkovo nevycisti. Ani ked 5 krat prejdes po jednom mieste nevysaje napriklad textilny material (nitky odpadnute z oblecenia napr.) Ale vysavam vdaka nemu ovela castejsie nez s klasickym vysavacom. Na hlbkove cistenie treba vysavat aj normalnym vysavacom

mell27
6. aug 2024

@mey8 my máme dyson V15 a je to tá najlepšia vec, ktorú sme si kúpili do domu. 😃 Od kedy ho máme som ešte ani raz nevysávala, môj muž ho miluje. Výborne saje. Ale tak za tie peniaze sa čaká ja adekvátny výsledok....

carolynka
6. aug 2024

@mell27 to je dobre vediet, dalsi kupim V15.
Ja inak tiez nas milujem, dnes o pol7 som uz vysavala co by s normalnym vysavacom nehrozilo.
U nas je to naopak, muz ho vobec nepouziva, on ma radsej nas klasickym Henry vysavac. Ale tiez som mu rano hovorila, ze Dyson je najlepsia vec co sme kupili do domu😁

barcinka13
6. aug 2024

@mey8 ja odporúčam úplne maximálne máme ten submarine čo aj umýva predtým sme mali starší model ale koberec po psoch vysaje brutálne..to sú naj vysávače pre mňa

lenka1231
6. aug 2024

Mame doma V10 a teraz som si ešte kupila Submarine a som naozaj spokojná. Dyson je naozaj najlepší 🙂

guudy
6. aug 2024

My mame V12 slim absolute a tiez som spokojna.

jankaopaskova
23. dec 2024

dievčatá prosím ste spkojoné s mpom od toho submarine? čitala som aj negatívne aj pozitvne recnize vobec sa neviem rozhodnuť, mame prevažne v dome dlažbu vysoký lesk, potrebujem ozaj dobrý mopovač

fairyy
23. dec 2024

@mey8 my mame v10 uz niekolko rokov a nic mu nie je saje dokonale, inak ma ho kazdy v mojej rodine aj medzi kamaratmi rozne verzie od v7 po v15, ten vysavac zvlada vsetko kupila by som znova ak sa tento s nami rozluci

scmelikova
23. dec 2024

Kupila som si prave V15 kvoli chlpom od mojho psika a zatial som velmi spokojna. Hlavne je hned k pouzitiu a je vyborny.

danieli
23. dec 2024

V12 radost vysavat, naposledy som zababrala velku rotacnu kefu, cela sa dala pekne pootvarat a rozobrat dokladne umyt vysusit a je ako nova, toiste filtre a vsetky dieliky