Prosim vas mate nejake skusenosti s tycovym vysavacom? Rozmyslame nad kupou ale akosi sa neviem.rozhodnut ktory
@denisa_deniska prave preto sa pytam.na nejake recenzie nieze vysolim 900e za vysavac a bude na dve veci
Dyson je topka
@patulka1992 tak dyson, alebo trošku dostupnejšie cenovo - bola som spokojná aj s ETA, treba pozerať na váhu, dobu vysávania, a ideálne batériové, led svetlo už budú mať snáď všetky.
@patulka1992 a samozrejme, dyson tiež netreba kupovať tú najvyššiu triedu, to sú extrémne pálky za vysávač
@patulka1992 my sme akurát dnes kúpili a ja som veľmi spokojná. Xiaomi G20 (nie light).
Na trhu sú určite aj lepšie ale pomer cena a kvalita za mňa super.
@patulka1992 máme sencor all in one. Vysávač je v pohode, ale tu časť na umývanie podlahy som prestala používať. Nie je to také kvalitne umývanie, skôr povrchové pretretie. A síce sa dajú nádobky na vodu vyliať, ale komplet vysávač nikdy neprečistis a po čase to začne zatuchnuto smrdieť a potom od toho aj tá podlaha. Plus porozoberat to a vyžmýkať každý diel zábere veľa práce, čo sa neoplatí. Preto som ten nadstavec na umývanie hodila do pivnice a používam klasicky vileda mop. Neviem ako je to pri iných tyčových vysávačoch, ktoré si vhodne aj na umývanie, ale ja by som na základe tejto skúsenosti už o vysavaci s umývaním neuvažovala. Samotný vysávač inak vysáva okey, veľké plus je to svetlo , ktore ma, lebo vidno naozaj povysávať všetok bordel. A hlavne ma 2 baterie, čiže je stále po ruke aj keď sa druha nabíja. Tak isto ma veľa šikovných nadstavcov.
@lenuska9999 tento co mame je tiez na umyvanie a pouzila som to asi len 3krat inak zamna zbytocna vec lebo aj tak to nejmyje podlahu ako mop tiez mam viledu a ta je pecka takze skor hladam nieco bez umyvania a nakolko mame macku aj psa tak iba som svetlom koli chlpom
@patulka1992 oplatí sa kúpiť, ale treba trošku zainvestovať, tyčový vysávač za 100€ kvalitne sať nebude.