Trysky vo vani

4. mar 2023

Ahojte. Mame doma masaznu vanu, trisky menšie bodkove a 4 velke. Tie velke su strašne zanesene vodnym kamenom...nejde to nicim dole. Ak ide, tak proste iba ten chrom ničím, a vodny kamen ostáva....Čistim ich vkuse a kadecim som skúšala, uz na to nemam nervy ani trpezlivosť, viete mi poradit cim to isto pôjde dole? Alebo da sa zohnať niekde krytka na tie trysky? I tak ich nepoužívame, takze iba furt cistim a cistim... Ďakujem 😁

syslik81
4. mar 2023

moja mama kupuje specialny cistis na hydromasazne vane ale nazov neviem .. no i tak sa tam spina chyta .. vzdy ked k nej idem to potajomky vystriekam fixinelou a vydrhnem ... mne sa hnusy ako sa tam spina usadza a nejde prec aj ked sa cisti .. ona este jak je stara tak to nevycisti tak dobre .. kazdopadne kamen sa jej netvori ...

syslik81
4. mar 2023

vitapur sa vola ten cistic.. sa naleje do vane zriedi vodou a pustia sa trisky ...

rk123
4. mar 2023

mne sa na vodny kamen osvecil ocot. normalne ho trochu zohrej a nalej na trysky nechaj posobit. ak nezide tak namoc kusok handry do octu a skus to omotat/strcit do trysiek a nechaj posobit celu noc kludne ich este dodatocne polej octom ked budu na nich tie handry aby to dobre nasiaklo. ja uz na vodny kamen nic ine nepouzivam

kiki68
4. mar 2023

Je na to roztok a to spustis na pol hodinu potom myslim. To vycisti ten svincik

levantinka
5. mar 2023

Skus taky lifehack co mam ja na vodny kamen storocny, vzdy zaberie😄👍. Nalej na to to, co davas do zachoda a na to kuchynsku foliu. Nechaj aspom 3 hodiny posobit. Na druhy den zopakuj. Mne to dalo dole vsetko a to som sa teda nadrhla 😅

autor
5. mar 2023

Super ďakujem žienky, vyskúšam teda ešte čo ste poradili snáď sa toho bordelu tam zbavim lebo už vazne neviem ako to vydrhnut 🙈