Ahojte, mám viac ako pätnásť ročnú kuchynskú linku. Bola vyrobená na mieru, toho času stála peknú kopu. Pri malých deťoch a každodennom upratovaní už ukazuje známky opotrebenia. Uvažovala som na tým, že nájdem stolára ktorý to robíl, možno by vymenil opotrebované časti. Alebo tie nové časti už budú inak vyzerať...
Koľko rokov vám vydržal kuchynský nábytok vyrobený na mieru?
Môžeš vymeniť dvierka či na iný štýl otvárania, alebo Ti niečo dorobi.Pracovnu dosku, lakobel
..My máme 8r linku a už by som vymenila dvierka za inú farbu aj dosku už je moderný iný štýl a o 5 r bude zase iny🙂kamarátka mala červenú lakovanu zunovala sa jej tiež ju mali asi 12 r dala si také cafe latte béžovú a vyzerá ako úplne iná linka.Dala si dorobiť poličku kde dala visiace kvety..
Aku máš foliovanu, striekanu, masív?
Niektoré sa dajú len prefoliovat na iný dekor.
@luccija nie je to masív, farbu svojej kuchyne som mala vymyslenú ešte skôr ako som muža spoznala😀
Samozrejme teraz už nie ne najmodernejšia
Niečo na tento štíl + vstavané spotrebiče do L do 7,5m
Masiv sa da zbrusit lak a prelakovat. Ak je lek dobry, tak nemusis ani brusit, ale nelakovala by som to doma, radsej daj nalakovat u autolakyrnika. Vacsina to spravi bez problemov, aj vedia pouzit trvacejsie laky ako su na domace pouzitie
mám ju 11 rokov a je ako nová
@viestta stolár mi vyrobil aj stôl a stoličky špeci tvaru, vrch stola je už ošúchaný miestami až biely, v mieste kde mám myčku badať ako vychádza para, a na jednej skrini sa vnútro deformovalo časť sa oddeľuje odkedy raz praskla odtoková rúra. Samotným poličkám ani dvierkam nič nie je, pracovná doska je tiež v poho, má minibodečku.
@tiezjedna varíš v nej denne, máš malé deti?
my uz tu nasu mame zo 10 rokov a stale vyzera v pohode. ale aj napriek tomu by som uz asi aj brala novu, ked vidim vselijake tie moderne dizajny, tak mi je az luto, tiez by som brala nieco take novucke🙂 v takej novej kuchyni sa musi super varit, to by ma mozno aj bavilo :D
Ja som práve dnes vymenila úchytky za nerezové po 10 rokoch, lebo boli ošúchané
keby si mi písla do IP, tak ti pošlem foto
@tiezjedna ďakujem, na fotke z diaľky ani na mojej nevidno dokopy nič 😉
ja ju mám v lesku (to už by som si odpustila), takže na mojej je vidieť aj z diaľky dosť 😀 Ešteže Vileda vyrobila fialové handričky🙏😂
vydrzalo to cca 15 rokov ak nie viac za to obdobie sa menila len pracovna doska a bateria🙂 Ono vela zalezi od udrzby a starostlivosti
Stolár Ti to spraví.Ideal, keď to je ten, čo robil prvú.
Ja som za 30 rokov, co byvam v dome, menila, aj malovala dvierka 4x, pracovnu dosku 3x. Korpusy ostavaju, su zachovale - Mier Topolcany. Najnovsie mi vyrezali a ohranili dvierka v Hornbachu. Velmi pekna robota, lacne dosky, uzitocne rady od schopneho zamestnanca. Najdrahsia bola pracovna doska. Zobrala som na rodinnu firmu, bola vacsia zlava. Stalo ma to necele 500 €. Linka do L.Mam dojem, ze aj stolari to od nich beru a len poskladaju. Za tie ceny sa to oplati.
Ked korpusom nic nie je daju sa bez problemov vymenit dvierka. Aj police ak su otlcene sa daju bud vymenit alebo nalepit nove hrany