ahojte, používate tlakove hrnce na varenie? je to pre Vás dobrý pomocník? aká značka hrnca sa Vám osvedčila? ďakujem pekne za odpovede...
@lienocka44 pouzivam, my lubime hovadzie masko a v tlakaci ho mam za 40 min. Je to super pomocnik. Mam tescomu.
Tieto Tefal mame, 8L + 4.5L, nekutocne dobre hrnce, skoda ze sa uz nepredavaju, mozno maju nejake novsie modely. Tieto maju este aj casovac zabudovany do pokrievky - nastaveny cas zacne odpocitavat az ked sa hrniec natlaci. Pokrievky pasuju aj na maly aj na velky. Da sa nastavovat tlak pre rozne jedla. Jednou rukou tlakovu pokrievku zatvoris aj otvoris. Iba cvak cvak 🙂
Ano, pouzivam a mam tefal
@hiro súhlasím, mam ho tiež 6l a este jeden menší Tefal. Je najlepší 👌
Neviem akú mám značku ale okrem mäsa používame na varenie strukovinovych polievok ale aj kukurice😄
dakujem vsetkym za odpovede 🙂 pekny den 🙂
@lienocka44 tefal
Tefal a varím tam ozaj všetko. Mäso, polievky, ryžu, kukuricu a samozrejme v nich aj zaváram. 🙂
áno mám z Tescomy, super vec, rýchlo všetko uvarené.
používam (Tefal) a neviem si ho vynachváliť
Ja mam AMC, neviem si vynachváliť. Je to veľký pomocník a šetrič času 😊
@lienocka44 aj ja mam ten Tefal s casovacom je to uzasny pomocnik ,maso varim iba v nom v podstate okrem kuracich prs ktore sa rychlo urobia vsetky ine druhy.Je bezpecny a ten minutkovac je na nom perfektny,len asi sa uz nepredava ja ich mam uz 11 rokov a stale su super a to ich pouzivam casto.
ano, je to super vynalez a vyrazne to skracuje dobu varenia maska. 🙂 Na znacke tolko nezlezi, ako skor na tom ako je vyrobeny (system uzatvarania, hrubka materialu) a ci je aj blbuvzdorny pre pripadne kiksy. (zeny ktore mali kedysi madarske hlinikove a sli robit v nom strukoviny by ti vedeli povedat kolko radosti mali pri malovani kuchyne)