Ahojte. Máte skúsenosti s používaním titanových hrncov? Uvažujem nad ich kúpou. Keďže su dosť drahé, stoja za to?
Ďakujem 🙂
O titanovych hrncoch som este nepocula, skus napisat konkretnu znacku alebo daj link. Nie je to iba titanovy povrh napriklad na liatine?
Ja som si minuly tok dopriala komplet nove hrnce aj panvice liatinove a vari sa na nich perfektne, aj ked teda maju aj svoje nevyhody 🙈🤷🏼♀️
@milanemila ahoj, jasné, myslela som liatinove s titanovym povrchom, zjednodušene sa im hovorí "titanove" 😄 (napr. pacia sa mi Swiss diamond).. Tak uvažujem nad týmito alebo len čisto liatinovými. Vies mi napisat odkial mas svoje?
@cakanka22 staub a le creuset. Oni su ale klasicke liatinove bez titanoveho povrchu. Su fakt tazke a neodporuca sa davat ich do umyvacky, takze to je pre mna trosku nevyhoda, ale moja mama ich ma roky a este podla mna moja dcera v nich bude raz varit ked bude chciet :D
Treba ich nove umyt teplou vodou, ponatierat olejom a nechat vypalit nejakych 15 min a potom je ten povrch tip top, nic sa mi neprilepilo.
Ďakujem Vam za odpovede 🙂 pekný vecer
@cakanka22 Ahoj,mozes dat znacku alebo vyrobcu?