Termofľaša/termoska, ktorá dlho udrží horúcu vodu

7. nov 2023

Ahojte, potrebujem poradiť termosku čo naozaj dlho udrží horúcu vodu. Ideme s deťmi na dovolenku a pre malú potrebujem mať počas noci horúcu vodu na prípravu mlieka keďže kanvicu na izbe mať nemôžme. Máme doma 3 termosky všetky odskúšané a za 5 hodín je voda už iba tepla čiže do rána mi nevydrží 🤷

bolarazjedna
7. nov 2023

Ja mam takú obycajnu nerezovou termosku z kauflandu. Teraz som chorá, keď večer si zalejem čaj, nechám vylúhovať a už aj zatváram termosku, tak ešte aj ráno je čaj horúci (mne teplý čaj nechutí, vypijem to iba horúce).

Ale keď som synovi zarábala mlieko/kašu, vždy bolo na krabici, že vodu najprv vychladiť na 40-50stupnov, až potom zmiešať s tým práškom. Takze nevidím v tom problém, keď voda troska ochladne do rána.

euka210
7. nov 2023

Tak my mame obycajne klasicke nerezove termosky a ked v zime ideme na vylet, tak na obed je caj este taky horuci, ze sa hned neda pit. Este poobede je stale dost teply.
Jednemu som robila Um a v pohode na noc horuca voda do termosky a som potom riedila s chladnou aka bola v noci este horuca.

viestta
7. nov 2023

Mame perfektnu nerezovu z kauflabdu, uz ju nepredavaju. Ked chces ist na istotu, kupuj nerezove vakuovane outdoorove termosky. Napriklad Thermos. Su drahsie ale je to investicia na dlhe roky.
https://www.thermos.sk/termosky-18/

mima172
7. nov 2023

Mám túto na foto a jednu z tescomy (klasickú veľkú termosku) a obe držia vodu horúcu veľmi dlho.

autor
7. nov 2023

@bolarazjedna vždy máme prevarenu vodu pri sebe (keďže mala pije iba prevarenu vodu) čiže ja si tú teplotu nastavím tak že zmiešam horúcu s chladnou 😊 takže radšej mať horúcu vodu v termoske ako mať studenú lebo tu si už moc zmiešať nemôžem

simona92101
7. nov 2023

Obycajne termosky z DMky alebo Ikei.rano nalejem horucu vodu a este vecer je super tepla.nic drahe a pritom super posluzia