Ahojte, chcela by som radu bývame v bytovom dome.
Vedľa nás je tiež taky istý, sme blízko seba.
Chcela by som od vás rady čo by ste dali na tú terasu a by sme trošku mali súkromie.
A ešte aké stromy rsp. kvety, okrasne dreviny by mohli byť celoročne v črepníkoch ak maté skúsenosti 😉.
A či neviete niečo účinné na čistenie dlažby.
Pekný deň.
Tujky do črepníkov
aj ja by som dala tujky,urobia ti zivy plot a budete mat sukromie
Áno mame už 4 v črepníkoch.. Len kým vyrastú?
Rozmýšľala som že by som tam dala zatiaľ dva paravany 😀
daju sa kupit aj vacsie,my sme kupovali na balkon metrove.Alebo mi este napadla taka drevenna "stena",nenapadne mi ako sa to vola,ma to svoj nazov a na to sa tahaju tahave rastlinky
jedno je " protipohladovy plot",druhe "zastena"
@maca1984 vďaka 😉
zamalicko
Ja by som tam dal zasklenie a dala by som tam také okná tmavé že by k vám nevideli
Miesto tuji sa dava aj cyprustek. Rastie do výšky aj vyše dvoch metrov, pričom za rok vyrastie 1m. A vyzerá podobne ako tuja. Treba si pozrieť, sú rôzne farebné prevedenia.
@svetlanaapeto hej dobrý nápad, ale zatiaľ chceme niečo iné tam dať, lebo terasa ma 50 m2 a chceme z toho urobiť izbu cca o dva roky, bývalý majiteľ mal aj povolenie ale my sme to už nestihli.
@katka8382 waw ďakujem 😉
Tak terasa je problem ale narvat susedom stenu rovno pred okno to uz nevadi? Vazne mate na toto povolenie?
@kitycat 😀 nepôjde cez celú stenu ale len do polovice.. A oni z bočnej strany majú tiež terasu 😉keď ne viete nekomentujte a áno bolo povolenie.. Len sa nestihlo zrealizovať 😉
Ibisteky rýchlo rastú a tuje
Komentujem na zaklade vami uvedenych udajov a to je fotka a info, ze z toho urobite izbu 😆
Sukromia mate dost to len ste si dali sedenie susedovi pod jefine okno a sused by v tom okne musel stat aby vas pozoroval
Zájdite do dobrého záhrandíctva a poraďte sa tam. Isto Vám poradia nejaké dobré riešenie 🙂 Aj čo dobre rastie v črepníkoch a čo vydrží prípadný úpal, ak tam celodenne svieti slnko 🙂
@kitycat pardon že som nešla do detailov... 👍