Terasa blízko k susedom

2. aug 2020

Ahojte, chcela by som radu bývame v bytovom dome.
Vedľa nás je tiež taky istý, sme blízko seba.
Chcela by som od vás rady čo by ste dali na tú terasu a by sme trošku mali súkromie.
A ešte aké stromy rsp. kvety, okrasne dreviny by mohli byť celoročne v črepníkoch ak maté skúsenosti 😉.
A či neviete niečo účinné na čistenie dlažby.
Pekný deň.

autor
2. aug 2020
pribinak
2. aug 2020

Tujky do črepníkov

maca1984
2. aug 2020

aj ja by som dala tujky,urobia ti zivy plot a budete mat sukromie

autor
2. aug 2020

Áno mame už 4 v črepníkoch.. Len kým vyrastú?

autor
2. aug 2020

Rozmýšľala som že by som tam dala zatiaľ dva paravany 😀

maca1984
2. aug 2020

daju sa kupit aj vacsie,my sme kupovali na balkon metrove.Alebo mi este napadla taka drevenna "stena",nenapadne mi ako sa to vola,ma to svoj nazov a na to sa tahaju tahave rastlinky

maca1984
2. aug 2020

jedno je " protipohladovy plot",druhe "zastena"

autor
2. aug 2020

@maca1984 vďaka 😉

maca1984
2. aug 2020

zamalicko

svetlanaapeto
2. aug 2020

Ja by som tam dal zasklenie a dala by som tam také okná tmavé že by k vám nevideli

katka8382
2. aug 2020

Miesto tuji sa dava aj cyprustek. Rastie do výšky aj vyše dvoch metrov, pričom za rok vyrastie 1m. A vyzerá podobne ako tuja. Treba si pozrieť, sú rôzne farebné prevedenia.

autor
2. aug 2020

@svetlanaapeto hej dobrý nápad, ale zatiaľ chceme niečo iné tam dať, lebo terasa ma 50 m2 a chceme z toho urobiť izbu cca o dva roky, bývalý majiteľ mal aj povolenie ale my sme to už nestihli.

autor
2. aug 2020

@katka8382 waw ďakujem 😉

kitycat
2. aug 2020

Tak terasa je problem ale narvat susedom stenu rovno pred okno to uz nevadi? Vazne mate na toto povolenie?

autor
2. aug 2020

@kitycat 😀 nepôjde cez celú stenu ale len do polovice.. A oni z bočnej strany majú tiež terasu 😉keď ne viete nekomentujte a áno bolo povolenie.. Len sa nestihlo zrealizovať 😉

luccija
2. aug 2020

Ibisteky rýchlo rastú a tuje

kitycat
3. aug 2020

Komentujem na zaklade vami uvedenych udajov a to je fotka a info, ze z toho urobite izbu 😆
Sukromia mate dost to len ste si dali sedenie susedovi pod jefine okno a sused by v tom okne musel stat aby vas pozoroval

amanta5
3. aug 2020

Zájdite do dobrého záhrandíctva a poraďte sa tam. Isto Vám poradia nejaké dobré riešenie 🙂 Aj čo dobre rastie v črepníkoch a čo vydrží prípadný úpal, ak tam celodenne svieti slnko 🙂

autor
3. aug 2020

@kitycat pardon že som nešla do detailov... 👍