Teplovzdušná fritéza Philips HD9876/25 Airfryer Combi XXL Connected Series 7000

svetliii
20. dec 2024

Ahojte, máte niekto skúsenosti s touto teplovzdušnou fritézou? Je dobrá? Nechcem nejakú lacnú. Mali sme Delimano a tá nestála za nič. Prípadne poraďte nejakú overenú a dobrú. Nevadí mi drahšia, hlavne nech má funkcie a je dobrá, najlepšie biela alebo krémová aby sa mi hodila do kuchyne 🙏🏽🤣. Hlavne teda ak ma niekto konkrétne túto PHILIPS HD9876/25 AIRFRYER COMBI XXL CONNECTED SERIES 7000 prosila by som spätnú väzbu.
Prajem šťastné a veselé Vianoce 🎄☃️✨️❄️💫🎁

mamamasama
20. dec 2024

Pozri si nejake nove studie o air fryers. Kup len tu, ktora ma sklenenu nadobku. Ine by som uz pri dnesnych poznatkoch nekupila.

svetliii
autor
20. dec 2024

@mamamasama a prosím vieš mi napísať konkrétne? Aké poznatky? A aká je so sklenenym?

tundra
20. dec 2024

@svetliii mame dve Philips,malu aj velku a su super👍

svetliii
autor
20. dec 2024

@tundra a konkrétne takúto?

tundra
20. dec 2024

@svetliii
PHILIPS Essential Airfryer HD9252/91

mamamasama
20. dec 2024

@svetliii Process of air frying does result in the formation of certain compounds, like acrylamide, that are linked to cancer development. Acrylamide is classified as a probable human carcinogen.

mamamasama
20. dec 2024

Daj si do Google air fryer risks. Air fryer je skvela vec. Zahrievanie toho materialu uz nie. Jednoznacne by som sla do skla. Cena je takmer identicka a mas vacsie zdravotne benefity.