Ahojte, máte niekto skúsenosti s touto teplovzdušnou fritézou? Je dobrá? Nechcem nejakú lacnú. Mali sme Delimano a tá nestála za nič. Prípadne poraďte nejakú overenú a dobrú. Nevadí mi drahšia, hlavne nech má funkcie a je dobrá, najlepšie biela alebo krémová aby sa mi hodila do kuchyne 🙏🏽🤣. Hlavne teda ak ma niekto konkrétne túto PHILIPS HD9876/25 AIRFRYER COMBI XXL CONNECTED SERIES 7000 prosila by som spätnú väzbu.
Prajem šťastné a veselé Vianoce 🎄☃️✨️❄️💫🎁
@mamamasama a prosím vieš mi napísať konkrétne? Aké poznatky? A aká je so sklenenym?
@svetliii Process of air frying does result in the formation of certain compounds, like acrylamide, that are linked to cancer development. Acrylamide is classified as a probable human carcinogen.
Daj si do Google air fryer risks. Air fryer je skvela vec. Zahrievanie toho materialu uz nie. Jednoznacne by som sla do skla. Cena je takmer identicka a mas vacsie zdravotne benefity.
Pozri si nejake nove studie o air fryers. Kup len tu, ktora ma sklenenu nadobku. Ine by som uz pri dnesnych poznatkoch nekupila.