Teplovzdušná fritéza

veronika2316
26. dec 2024

Ahojte nikdy som v Tom nerobila chcem sa spýtať ako s tým robiť 🙈😂 môžem rezne namočiť to kyslej smotany a cesnaku obaliť v strúhanke a dať aj takéto do toho? Že nie trojobal. Nebývajú z toho rezne suché? Čo ešte okrem rezňov a hranolkov sa tam dá urobiť ďakujem

akvi
26. dec 2024

@veronika2316 vyskusaj, uvidis..nikdy som takto maso nerobila. ale v teplovzdusnej robim skoro vsetko, aj ked zrovna tie rezne v trojobale su dost suche. Ja ale rezne robim tak raz za rok, takze to vtedy radsej klasicky vyprazim. Co mne chuti su sampinony v trojobale, tie robim velmi casto odkedy mame teplovzdusnu, tiez ryby, tie su top podla mna. Hranolky klasicke aj zeleninove. Tiez zohrievam vela veci vo friteze. Aj klobasky tam peciem, kura. Dokonca aj prilohovu zeleninu, ked nemam cas, tak vysypem sacok z mraznicky do fritezy a je to tam raz dva a bez roboty..

viestta
26. dec 2024

@veronika2316 my ich nechame odstat v tatarke aspon cez noc, potom obalime v struhanke a upecieme v teplovzdusnej friteze. V polovicke pecenia ich otacam

luccija
26. dec 2024

@veronika2316 všetko karé a dorobis stavu, ryby,karfiol, zeleninu najlepšie je pozrieť recepty