Poprosím Vás, ktorá je dobrá. Pred 15 rokmi sme kúpili,ta bola o ničom, veľa oleja bolo treba, pošla do pivnice a tam je doteraz. Ktorá je dobrá z terajšej ponuky?
My máme a sme spoko 😄 https://m.alza.sk/cosori-tf101s-dual-blaze-twin...
@lucia13022023 a ako hranolky? Deti si ich casto pýtajú . Tak reku to by bola zdravsia alternatíva ale ci aj chutná.
Jasne aj Hranolky. Sú oveľa chrumkavejsie. Ja robím úplne bez oleja, není to treba.
Ja do teplovzdušnej nepoužívam skoro žiadny olej, max pokvapkám trochu, keď robím "vyprážané", resp v trojobale - šampiňóny, ale aj rezne kľudne. Sú síce suchšie, ale nám to nevadí. Hranolky sú skvelé, robím aj zeleninové. Ale kľudne aj kupenske klasika zo sáčku, keď sa ponáhľam. Nedavam na ne žiadny olej. Na domáce trochu kvapnem a premiešam ich, nech sa pekne obalia, inak nič. A rúru mám Klerstein.
My mame Tefal a pouziva sa prakticky denne, super vec.
Ja mám z Lidla a som veľmi spokojná.
est mi prosim povedzte, co v tom robite, okrem klasiky typ hranolky a podobne. Mate nejake inspiracie z internetu, alebo odkial?
@cookie29 vieš čo, ja mám pocit, že v tom už robím že všetko 😅😂 Včera som vytiahla z mrazáku grilovacie klobásy, čo sme v sezóne nestihli ugrilovat, tak som ich hodila do fritezy. Kuracie stehná tiež už len tam robím. Moja lenivosť spôsobuje, že nemám problém tam vysypať sáčok mrazenej zeleniny, aby bola príloha k mäsu. Encián si tam robím často. Kelove čipsy z kučeravého kelu u nás teraz ficia ( kel mam v záhrade). Potom robievam také špizy, že na špajdle nastoknem čo mám po ruke, len je fajn nechávať medzery medzi ingredienciami, ak teda chceš chrumkavé. No a klasika zeleninové a zemiakové hranolky. No a tiež v tom ohrievam všetko.
@cookie29 všetko, čo by som robila v rúre a ešte všelijaké mäso zeleninové mixy... už aj chlieb som piekla.
Jak že veľa oleja bolo treba? Veď teplovzdušná je bez oleja
@rozculena
Tak to bola asi obyčajná fritéza...ťeraz hľadám teplo...
My máme tu delimano, kúpili sme ju keď bol taky boom okolo nej asi pred 4/5 rokmi. Je super, robím v nej veľa veci, dávam minimum oleja pre chuť. Robím v nej stripsy, pečene zemiaky, bataty, zeleninu, mäso... Viem ze sa v nej daju piecť aj muffiny ci kura, no to som neskúšala.