Dievčence, pekný víkend 🙂
Chcela by som si kúpiť teplovzdušnú fritézu od Xiaomi, sme 2 ks doma najčastejšie. Pozerám s objemom 4,5 litra. Ktorú konkrétne máte a ste s ňou spokojné? Takisto mi môžete odporučiť aj vysávač tejto značky, recenzie naň z vašich osobných skúseností. Najlepšie bez možnosti mopovania. O inú značku nemám záujem.
Ďakujem
@hrabovo kúp väčšiu , mala som prvú Klarstein takúto 4,5 l a sme len dvaja bola nám mala. Chvalabohu sa pokazila po roku , vrátili peniaze, tak som dolozila a kúpila Tefal XXL a super naraz spravím aj zemiaky aj mäso aj zeleninu, nie ako predtým, ze zemiaky studené, kým sa mäso potom upieklo
kúp si hlavne štvorcovu, nie okrúhlu
@anickababickw áno, toto je štvorcová, čo mám vybratu.
za mna, co sa tyka takychto kuchynskych pomocnikov, jednoznacne tefal. Oni maju take tie automaticke programy a fakt to je premakane - ci u grilu, ci u rury ci teplovzdusnej fritezy. Preco chces zrovna xiami?
My mame philipsku, ale čo som nazbierala skusenosti😀 tak by som si kupila väčšiu ako tých 4,5 litra, lebo keď robím napriklad hranolky, prepecu sa bez otáčania tak na jednu porciu. Dalej by som brala s nastavením led displaya (my mame ešte manualne koliecko a to keď pracujes, nie vzdy máš čisté ruky a šmýka sa) a ešte by som si kupila s okienkom, nech vidim stav bez neustáleho otvárania. A inak celkom ju používame, ja mám rada chrumkave pecivo s zvykla som si aj to z obchodu dávať do rúry, teraz si ho dávam do tejto fritezy. Odporucam k nemu dokupit aj peciaci papier do fritezy, nemusis potom po každom jedle fritezu umyvat, lebo po vybratí papieru zostane cista