Teplovzdušná fritéza

svetliii
17. sep 2023

Ahojte, máte skúsenosti s drahšími teplovzdušným fritezami? Mala som Dellimano, ale to sa mi nepáčilo, za mňa nič moc. Odporučte mi prosím dobrú, zaujali ma tie Philipsky, keď sú také drahé sú aj dobre? Pridávam aj rozdiel ak by niekto vedel aký je rozdiel medzi týmito dvoma fritezami. Pripadne teda ďalšie odporúčania nebránim sa, dakujem, len prosím nie tie lacné za 50€, radšej by som do toho investovala, aby som to teda nemusela po chvíli meniť ako to Dellimano.
Moc dakujem 🤩😊

katharas
17. sep 2023

Ja mám len z Lidla a som mega spokojná 🙂

tanyag
17. sep 2023

Ja mám drahú cez 100 eur a ver alebo nie, je taká ista ako aj tie lacné. Žiaden rozdiel.

nikiki29
17. sep 2023

@svetliii s týmito nemám skúsenosť, ale podľa mna je dôležité pozerať na parametre. Babka ma Delimano a nič moc. Mama má v podobnej cene inú značku a pečie veľmi dobre. Samozrejme ak čakáš perfektne upečené kuracie stehná ako od Gizky, tak surové ti ich neupečie ani jedna v normálnom čase 😏

syslik81
17. sep 2023

ninja dual mam ja a som spokojna .. ale su aj lacnejsie a su ok

ckocka
17. sep 2023

Mám delimano a surové kuracie stehná (aké iné, predvarené?) mi upečie skôr ako rúra perfektne. Nesmie sa pravda natrepať plný koš - ale to je potom nepochopenie správneho postupu prípravy, nie chyba fritézy.

svetliii
autor
17. sep 2023

@syslik81 a odkiaľ mate tu dualku? Je to výhoda keď sú dva supliky? Nasla som je aj na amazone.

slavomira236
17. sep 2023

@svetliii teplovzdusnu nemam mne nechutia hranolky a vyprazane ani z rury..ale na pecenie masa je super remoska..upecies tam aj kolac aj francuzke zemiaky zapecene cestoviny

macik9999
17. sep 2023

@svetliii my máme tú drahsiu čo je na obrázku.Kúpil to muž ,ale robíme v tom len hranolky.Maso bolo v tom celkom fajn ,ale rezne o ničom.

svetliii
autor
17. sep 2023

@slavomira236 akú mate prosim

syslik81
17. sep 2023

@svetliii priamo z ich stranky a u nas je to vyhoda..v jednom robim napr prilohu a v druhom maso pripadne 2 druy jedla etc.. ked nemam vela tak mi staci v jednom supliku robit

slavomira236
17. sep 2023

@svetliii original remosku cesku z nay

majka879742
17. sep 2023

@svetliii ja mám tefal a mam ho roky a som spokojná 🙂

danka808
18. sep 2023

Tuto som mamine kupila na narodeniny. Velmi ju chcela a je to dobra vec. Robila teraz cez vikend v nej aj rezne napriklad, je to rychlo hlavne ked vari len pre seba a pre otca, ze im netreba toho vela 🙂

wivienka111
19. sep 2023

@danka808 tato je dobra a nie je ani draha, tiez svagrina ju chcela na Vianoce minuly rok, tak sme jej ju kupovali, lebo bracho chodi na tyzdnovky a ona je sama s neterkou cele dni, tak sa jej neoplati nejako vela varit 😉

danka808
10. okt 2023

@wivienka111 viem, ze je dobra, vela som pozerala, hladala, ze aku vybrat, ked mamina spominala, ze by taketo nieco chcela a myslim, ze som dobre vybrala. Super je, ze si vies nastavit vsetko, obsluha je jednoducha a rychlo sa to jedlo urobi.