Ahojte, máte skúsenosti s drahšími teplovzdušným fritezami? Mala som Dellimano, ale to sa mi nepáčilo, za mňa nič moc. Odporučte mi prosím dobrú, zaujali ma tie Philipsky, keď sú také drahé sú aj dobre? Pridávam aj rozdiel ak by niekto vedel aký je rozdiel medzi týmito dvoma fritezami. Pripadne teda ďalšie odporúčania nebránim sa, dakujem, len prosím nie tie lacné za 50€, radšej by som do toho investovala, aby som to teda nemusela po chvíli meniť ako to Dellimano.
Moc dakujem 🤩😊
Ja mám drahú cez 100 eur a ver alebo nie, je taká ista ako aj tie lacné. Žiaden rozdiel.
@svetliii s týmito nemám skúsenosť, ale podľa mna je dôležité pozerať na parametre. Babka ma Delimano a nič moc. Mama má v podobnej cene inú značku a pečie veľmi dobre. Samozrejme ak čakáš perfektne upečené kuracie stehná ako od Gizky, tak surové ti ich neupečie ani jedna v normálnom čase 😏
ninja dual mam ja a som spokojna .. ale su aj lacnejsie a su ok
Mám delimano a surové kuracie stehná (aké iné, predvarené?) mi upečie skôr ako rúra perfektne. Nesmie sa pravda natrepať plný koš - ale to je potom nepochopenie správneho postupu prípravy, nie chyba fritézy.
@svetliii teplovzdusnu nemam mne nechutia hranolky a vyprazane ani z rury..ale na pecenie masa je super remoska..upecies tam aj kolac aj francuzke zemiaky zapecene cestoviny
@slavomira236 akú mate prosim
@svetliii original remosku cesku z nay
@svetliii ja mám tefal a mam ho roky a som spokojná 🙂
@danka808 tato je dobra a nie je ani draha, tiez svagrina ju chcela na Vianoce minuly rok, tak sme jej ju kupovali, lebo bracho chodi na tyzdnovky a ona je sama s neterkou cele dni, tak sa jej neoplati nejako vela varit 😉
@wivienka111 viem, ze je dobra, vela som pozerala, hladala, ze aku vybrat, ked mamina spominala, ze by taketo nieco chcela a myslim, ze som dobre vybrala. Super je, ze si vies nastavit vsetko, obsluha je jednoducha a rychlo sa to jedlo urobi.
Ja mám len z Lidla a som mega spokojná 🙂