Poraďte na čo sa zamerať pri kúpe tejto fritézy
@alofinka je to prakticky to iste co teplovzdusna rura...ak ti chutia rezne hranolky z nej vyuzijes aj teplovzdusnu fritezu...nam take nechuti tak u nas by to bola zbytocnost...brat si kupil a stoji mu v špajzi
Mám na predaj, ak náhodou...
za mna naj investicia, robim v nej vsetko, hranolky, tofu, kura, lososa, žemle, muffiny.. 🙂
@falbala132 podobne, velmi rychlo som si na nu zvykla a najma je to super, ked sme s malou len same, ze nemusim vela vyvarat, ze len pre nas dve urobim a mame to rychlo 🙂
@alofinka najviac na velkost ako pisu baby,my mame verziu xxl a som max.spokojna a nie je to ako v teplovzdusnej rure...robim tam kopec veci-zemiaky,hranolky,placky,fasirky,zeleninu,maso,vyprazany syr,rezne,zapekam pecivo,parky....moznosti je ozaj vela.Setri cas 👍 aj tuky 😊
@hranolka22 tiež potrebujeme väčšiu, akú máte vy?
@10majka145 mame tuto. Za mna spokojnost-vcera som v nej na veceru maraz urobila 10 kuracich dolnych stehien,za 35 minut boli hotove 😊
@hranolka22 tie tuky sú na tom to najlepšie, je to celkovo zdravšie a hlavne ja v nej rada robím, keď viem, že v malom nám stačí a mám to rýchlo urobené, takže za mňa kúpa ako vínko 🙂
@hranolka22 tie tuky sú na tom to najlepšie, je to celkovo zdravšie a hlavne ja v nej rada robím, keď viem, že v malom nám stačí a mám to rýchlo urobené, takže za mňa kúpa ako vínko 🙂
@alofinka na veľkosť, pre kolko ludi chcete pripraviť jedlo. Su mensie (pre 2-3ludi) a vacsie (4+) . Ale teda za mna žiadna slava 🤷🏻♀️