Televízor LG 55NANO90

lenkadenisa
10. feb 2022

Ahojte, máme od minulého leta telku LG 55NANO90. Chcem sa spýtať, ak ju náhodou niekto má, či aj vám občas vypadne obraz..? A napr niektoré videa na youtube úplne zaseknú telku, aj ju vypnú. Nerozumiem tomu ako je to možné. Na iných programoch (skylink archív) sa občas vypne obraz a po čase naskočí.

niekto2hy
10. feb 2022

tepelna poistka

prieloznicasi
10. feb 2022

@lenkadenisa zvlastne…. Mame ju tiez od juna a zacalo nam to robit ale az teraz niekedy ju uplne sekne🤔 raz ju vyplo som si myslela ze vypadla elektrina a za 5 sekund hned naskocila

brembo
10. feb 2022

ja mám Phylips systém android. Od poslednej aktualizácie možem na yotube zabudnut,aplikácia sa zatvorí sama. Dialkový ovládač bluetooth nefunkčný,len infra a spodná klávesnica tiež nefukčná. Downgrandovat sa softvér nedá,jedine preinštalovat sofvér v servise,za poplatok.

niekto2hy
11. feb 2022

@brembo Zrejme zle prevedena aktualizacia.

brembo
11. feb 2022

hej,to je jasné,lenže aktualizácia tam už je,znovu sa nedá nahrat,lebo opat padne do servisného modu a downgraund nie je možný. Takkže tolko o aktualizáciách. Nikdy som nepostrehol žiadny pozitívny prínos,preto som vipol na tv wifi a zakázal všetko od Googlu.