Ahojte, skúšali ste niekto tapetovať dvere na vstavanej skrini?. vstavaná skriňa je v super stave, len dvere sú všetky hrozne tmavé a máme ich cez celú stenu také tmavé. Doma sme rozmýšľali, že kúpime tapety v svetlejšej farbe a olepíme ich. Máte niekto skúsenosť?
Ja by som volila svetlejšiu imitáciu drrva.
My sme prelepili tv nabytok aj chladnicku bola nerezova na ciernu🤭 samolepiacou tapetou z dimex.sk podla mna chodte do toho uplne v pohode 🙂
@frida1990 tak,ak si odvazna a nebojis sa experimentovat,skus.ja som takto zrenovovala skrinu ale v detskej izbe tam je to trochu ine
@zuzinabila super, ja som už našla samolepku v štýle dub a vyzerá to veľmi pekne, skúsim aj ja, olepovali ste to priamo na zavezených dverách, alebo ste ich zvesili?
@frida1990 nic som nemontovala🙂rovno.na skrinu vsetko
@zuzinabila a lepili ste to zhora nadol? A len takou tou rezačkou ste poorezávali boky a bolo?
@frida1990 oprava statusu,lebo som pisala o inom🙂tak postip som mala takyto: ano,zhora nadol. Namerala som si,zakreslila na skrini ceruzkou body. odstrihla som presny rozmer tapety ktory isiel na skrinu.kupila som noznice na tapety.a lepidlo nanasala maliarskym valcekom. Vzdy som si zarobila menej a dorobila podla potreby. Mala som v praskovej forme a zarabala vodou.
My mame vsetky ostatne skrine biele, plus v 1 detskej je sedopieskova ako maju stenu chalani, podlaha je tmavy dub hamilton, dvere biele s reliefom, my sme uz drevodekor dalsi nechceli. Tu, co mame, je tusim visna a je to takeee ako past na oko, ma yo manzel v pracovni. Tak daco svetle chcem. Len to, ze aj vnutro je visna 😬.
normálne v pohode, ja som tapetovala samolepiacou tapetou celú kuchynskú linku…