Tapety na vstavanú skriňu

frida1990
2. nov 2024

Ahojte, skúšali ste niekto tapetovať dvere na vstavanej skrini?. vstavaná skriňa je v super stave, len dvere sú všetky hrozne tmavé a máme ich cez celú stenu také tmavé. Doma sme rozmýšľali, že kúpime tapety v svetlejšej farbe a olepíme ich. Máte niekto skúsenosť?

biba_18
2. nov 2024

normálne v pohode, ja som tapetovala samolepiacou tapetou celú kuchynskú linku…

nevenka
2. nov 2024

@frida1990 no tu sa pripnem. My sme prenasali jednu vstavanu skrinu z bytu do domu, chcela som ju otapetovat, vobec sa nam sem nehodi farebne, ale zvitazila uspora, no len som nestihla, ked bola rozobrata. Ja musim ale aj bok.

arianna25
2. nov 2024

Ja by som volila svetlejšiu imitáciu drrva.

miamilove
2. nov 2024

My sme prelepili tv nabytok aj chladnicku bola nerezova na ciernu🤭 samolepiacou tapetou z dimex.sk podla mna chodte do toho uplne v pohode 🙂

mameha7
2. nov 2024

@frida1990 no ja by som dala stolárovi vyrobiť úplne nový nadčasový dizajn tých dvier. Bez urážky, vyzerajú strašne. Určite by som tam nelepila tapetu, nedajbože iný dekor dreva. Bude to vyzerať ultra lacno. 🤭

zuzinabila
3. nov 2024

@frida1990 tak,ak si odvazna a nebojis sa experimentovat,skus.ja som takto zrenovovala skrinu ale v detskej izbe tam je to trochu ine

zuzinabila
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
frida1990
autor
3. nov 2024

@zuzinabila super, ja som už našla samolepku v štýle dub a vyzerá to veľmi pekne, skúsim aj ja, olepovali ste to priamo na zavezených dverách, alebo ste ich zvesili?

zuzinabila
3. nov 2024

@frida1990 nic som nemontovala🙂rovno.na skrinu vsetko

frida1990
autor
3. nov 2024

@zuzinabila a lepili ste to zhora nadol? A len takou tou rezačkou ste poorezávali boky a bolo?

zuzinabila
4. nov 2024

@frida1990 oprava statusu,lebo som pisala o inom🙂tak postip som mala takyto: ano,zhora nadol. Namerala som si,zakreslila na skrini ceruzkou body. odstrihla som presny rozmer tapety ktory isiel na skrinu.kupila som noznice na tapety.a lepidlo nanasala maliarskym valcekom. Vzdy som si zarobila menej a dorobila podla potreby. Mala som v praskovej forme a zarabala vodou.

nevenka
4. nov 2024

My mame vsetky ostatne skrine biele, plus v 1 detskej je sedopieskova ako maju stenu chalani, podlaha je tmavy dub hamilton, dvere biele s reliefom, my sme uz drevodekor dalsi nechceli. Tu, co mame, je tusim visna a je to takeee ako past na oko, ma yo manzel v pracovni. Tak daco svetle chcem. Len to, ze aj vnutro je visna 😬.