Sviečky Yankee candle

sima234
1. sep 2020

Ahojte. Máte niektorá skúsenosti s tými sviečkami? Potrebovala by som poradiť, pretože kamoška bude mať narodky a veľmi by chcela sviečku od nich, ale neviem, ktorú vybrať. Niečo jemnejšie. Ďakujem.

luccy89
1. sep 2020

Pripnem sa, aj mna to zaujima

queen_mary
1. sep 2020

juuuuj, ja ich milujeeem 🙂 najlepsie je ist do obchodu, ku kazdemu rocnemu obdobiu maju vzdy cca 4 druhy nove. Ja co na jesen mozem urcite odporucit, je golden chestnut, uuuzasna jesenna vona. Len sviecka, caj, a romanticky film 🙂 a este som mala taku cervenu, ale to si nespominam nazov. Kupujem si ich vzdy sezonne, jesenne a potom maju zimne, dokonca specialne aj vianocne. Jar/leto nepouzivam 🙂

queen_mary
1. sep 2020

A najlepsie teda z obchodu, maju aj vernostnu kartu a je tam tusim 10% zlava.

ayanamirei
1. sep 2020

sviecky su uzasne, vonaju nadherne , ale upozornujem predom na vyssiu cenu 😉 najlepsie je naozaj ist do obchodu a vonat, lebo aj dizajn maju rozny, tak mozno vyberes aj podla toho co sa ku kamaratke hodi.

9021helena
1. sep 2020

je tu skupina yankee candle tam vam vsetko vysvetlia

susedbielek
1. sep 2020

Sme s nimi nadmieru spokojný. Zamiloval som sa do ich škoricových vôní.

syslik81
1. sep 2020

kup darcekovy poukaz a nech si sama vyberie.. kazdemu sadne daco ine ... ja kupujem len white linen and lace ... ine su na mna az moc silne

andrea78
1. sep 2020

@sima234 su super. Zvaz aj vosk, ja som vosky dlho ignorovala, ale kupila som par , ze skusim, no a vonia este intenzivnejsie ako sviecka, vydrzi fakt dlho, jeden a ten isty palim od zimy, nejako neubuda.

sima234
autor
1. sep 2020

@syslik81 no tak toto nie je zlý nápad, to.mi nenapadlo 😉

sima234
autor
1. sep 2020

@andrea78 vosky poznám, lebo ich používam a sú super.. ale veľmi by chcela sviečku, tak som chcela aspoň tú strednú nejakú jej vybrať 🤷‍♀️

madono
1. sep 2020

Ak netrváš na značke, tak aj tieto sú super : https://www.mojadm.sk/botanica-by-airwick-vonna...

sima234
autor
1. sep 2020

@ayanamirei tak ona by chcela len niečo jemné, lebo ma psíka a tomu vadí, keď je to príliš intenzívne..

sima234
autor
1. sep 2020

@ayanamirei no dúfam, že niečo vyberiem..🤷‍♀️

sima234
autor
1. sep 2020

@madono tak ona by veľmi chcela práve yankee candle, tak by som chcela niečo od nich..

andrea78
1. sep 2020

@sima234 tak uz len podla vkusu vonu vybrat, ked sa v ponuke orientujes, nieco uz mas predsalen ,,odvonane,, , vsetko od nich je fajn, len to zle radit, kazdemu ine vonia, kazdy inu intenzitu vyzaduje... Predvcerom som pozerala nahodou stranku, boli fajn zlavy na velke a stredne sviecky, aj s polovicnou cena sa nasli, urcite nieco aj za super cenu vyberies. Alebo poukaz a k nemu dva- tri samplery, tie nie su drahe, aby mala aj nieco okrem papierovej poukazky, nech skusi a potom si vyberie.

sima234
autor
1. sep 2020

@andrea78 super nápad..ďakujem

andrea78
1. sep 2020

@sima234 este k intenzite, kdesi som davno citala, na ich stranke, ze cim svetlejsia, tym je vona ,,jemnejsia,, , ze biele su najjemnejsie vone a tmave silne, intenzivne. Podla toho som si vyberala aj ja.

sima234
autor
1. sep 2020

@andrea78 no chcela by som svetlejšiu aby sa jej aj farebne hodila do domu 😉

lasina
1. sep 2020

@sima234 ja mám rada od nich vôňu čerstvo oprata bielizeň...a je bielej farby

sima234
autor
1. sep 2020

@lasina čo som pozerala, tak veľa ženám sa táto vôňa páči 😉

marienka1989
2. sep 2020

Mám dve, veľkú jablkovú a malú vanilka, tak úžasne voňajú 😍

evaslavo
19. dec 2020

@sima234 za mňa je TOP vôňa yankee candle soft banket 👍 odporúčam jemná, čistá, púdrová vôňa 😊