Ahojte. Máte niektorá skúsenosti s tými sviečkami? Potrebovala by som poradiť, pretože kamoška bude mať narodky a veľmi by chcela sviečku od nich, ale neviem, ktorú vybrať. Niečo jemnejšie. Ďakujem.
juuuuj, ja ich milujeeem 🙂 najlepsie je ist do obchodu, ku kazdemu rocnemu obdobiu maju vzdy cca 4 druhy nove. Ja co na jesen mozem urcite odporucit, je golden chestnut, uuuzasna jesenna vona. Len sviecka, caj, a romanticky film 🙂 a este som mala taku cervenu, ale to si nespominam nazov. Kupujem si ich vzdy sezonne, jesenne a potom maju zimne, dokonca specialne aj vianocne. Jar/leto nepouzivam 🙂
A najlepsie teda z obchodu, maju aj vernostnu kartu a je tam tusim 10% zlava.
sviecky su uzasne, vonaju nadherne , ale upozornujem predom na vyssiu cenu 😉 najlepsie je naozaj ist do obchodu a vonat, lebo aj dizajn maju rozny, tak mozno vyberes aj podla toho co sa ku kamaratke hodi.
je tu skupina yankee candle tam vam vsetko vysvetlia
Sme s nimi nadmieru spokojný. Zamiloval som sa do ich škoricových vôní.
kup darcekovy poukaz a nech si sama vyberie.. kazdemu sadne daco ine ... ja kupujem len white linen and lace ... ine su na mna az moc silne
Ak netrváš na značke, tak aj tieto sú super : https://www.mojadm.sk/botanica-by-airwick-vonna...
@ayanamirei tak ona by chcela len niečo jemné, lebo ma psíka a tomu vadí, keď je to príliš intenzívne..
@ayanamirei no dúfam, že niečo vyberiem..🤷♀️
@sima234 tak uz len podla vkusu vonu vybrat, ked sa v ponuke orientujes, nieco uz mas predsalen ,,odvonane,, , vsetko od nich je fajn, len to zle radit, kazdemu ine vonia, kazdy inu intenzitu vyzaduje... Predvcerom som pozerala nahodou stranku, boli fajn zlavy na velke a stredne sviecky, aj s polovicnou cena sa nasli, urcite nieco aj za super cenu vyberies. Alebo poukaz a k nemu dva- tri samplery, tie nie su drahe, aby mala aj nieco okrem papierovej poukazky, nech skusi a potom si vyberie.
Mám dve, veľkú jablkovú a malú vanilka, tak úžasne voňajú 😍
Pripnem sa, aj mna to zaujima