Sušička - rady a odporúčania

terezka2911
13. sep 2024

Ahojte. Chcem si kúpiť sušičku na bielizeň a potrebovala by som nejaké rady a odporúčania, na čo si dať pozor alebo aké kvality dobrá sušička musí mať. Poprípade aj značku. Ďakujem pekne. 🙂

karolina2121
13. sep 2024

@terezka2911 tu sa pripnem tiež to teraz riešim 😄

babushkaem
13. sep 2024

určite by som brala s tepelným čerpadlom. ja mam teraz vyše dvoch rokov samsung a som spokojna. predtym som mala candy a museli sme ju opravovat. a taktiež sme mali aj pracku so susickou a pokial je miesto na obe, odporucam mat kazde zvlast.

ninusa221
13. sep 2024

My máme elextrolux perfectcare 800 na 8 kg a nemenila som nikdy žiadny problém.

kiki68
13. sep 2024

My mame z hofer nejaky elin, uz ju mame tri a Pol roka a fici v pohode. Neni to nic fancy, ma to vsetky tie standardne programy, odvod vody muz spravil cez hadicku, cize nie cez zasobnik. Ale ma tu moznost. Mama ma tiez susicku, myslim Beko a tiez super. My by sme v zime inak pradlo nevysusili

alantroj
13. sep 2024

Kup si taku co ma co najjemnejsi filter najlepsie aj dve tie sietky. Aby zachytil aj jemny piesok a prach. potom odporucam podla energetickej narocnosti vyberat lebo je to velky zrut EE. A ak mozes dole ten otvor na cistenie nechaj otvoreny nech tam pruti vzduch. Opravar tak kamoske radil. Mas mensie riziko poruchy. A ja som si vybrala taku co si viem cez ten otvor revizny vycistit sama a nie ze volat na to opravara. Lebo v zaruke to pridu spravit zadara a potom uz platis.