ahojte, je problem, ked do susicky dam aj o hodne menej pradla, oproti tomu na kolko je nadizajnovana? Nasla som dve, ktore sa mi pacia, ale su na 9kg. Povodne som planovala kupit na 8kg bielizne. Momentalne mam pracku na 6-7 kg, ale ked sa pokazi, urcite si uz kupim na 8kg. Ked periem pre seba a muza, tak je to vzdy plna pracka,tak isto ked periem uteraky a postelnu bielizen, ale ked periem pre dieta, tak je toho casto malo. Nebude sa take male mnozstvo pradla vo velkom bubne susicky viac nicit? Nikdy som nevidela akym stylom susicka susi, ale predpokladam, ze ten bubon sa stale toci a ked je menej pradla, tak sa to tam asi viac nadhadzuje, kedze je tam viac miesta. Napiste mi prosim svoje skusenosti. Dakujem vam.
Sušička má byť o 1 kg minimálne väčšia ako práčka.A úplne bežne susim pol sušičky alebo len jednu vec.Staci nastaviť dobrý program a mať dobrú sušičku a nič sa neznici
Práveže ja nikdy nedávam schválne plnú sušičku, dlho suší a oblečenie je viac pokrčené
Ja mam tiez na 9kg a moja nema problem ani s 1 kusom oblecenia. Odvazi si napln a AI dokonca aj material zisti a podla toho zvoli dlzku a intenzitu susenia. Problem je spotrebice ako pracka a susicka pretazovat, nie opacne. Aj pracku mam na 11kg a casto periem menej.
Kludne kup na 9kg. Menej by som nekupovala. Aj tak kazdy program na susicky ma inu predpísanú vahu. Cize 9kg je iba pre špecificky program. Potom su aj tak mensie váhy. Cim das menej pradla, tym rýchlejšie mas suche. Ja som si na zaciatku normálne vážila veci z pracky aby som sa naucila potom odhadnut kolko su napr. 4 kg 🤣🤣🤣, pre konkretne programi.
Práčku mám na 5.5 kg a sušičku 8. Práveže čím väčšia tým lepšie.
Dakujem vam. A do kazdeho susenia sa pridavaju tie lopticky, alebo len k niecomu.?
Loptičky urýchľujú sušenie, ja mám vlnene ale sú aj plastové.
Tak susicka prisla, vysusila prve uteraky. Mam teraz ale problem, neviem na aky program dat vysusit nase oblecenie, kde logicky toho periem viac druhov dokopy. Cize vacsina bavlna (tricka), ale budu tam aj nie cisto bavlnene ponozky, tielka aj s kusom umeliny, mikiny nie cisto bavlnene. Na susicke mam program ako bavlna, bavlna eco, to by mi aj na kg vyhovovalo, ale predpokladam, ze to susi pri vysokej teplote. Je tam ale moznost jemne susenie, ktore ma znizit teplotu-ale netusim na akej teplote bude realne susit. A potom je tam program mix, ale ten je len na 3kg. Viete mi poradit?
Ved ked das menej pradla rychlejsie sa ususi. Ja mam 9 kil. A vacsinou periem dve pracky- povyberam co nesmie do susicky= 1 plna susicka