Sušička prádla do spálne

31. aug 2021

Ahojte, sušička prádla do spálne áno či nie? Máte tak? V kupelke nemám miesto 😬

bucko555
31. aug 2021

Ja mám v špajzi takže spálňa v pohode myslím

zanka10
31. aug 2021

ak nebudes susit v casoch kedy tam niekto spi tak vobec nevadi, ja mam v hostovskej.. vobec kupelna nemusi byt kedze moja neodvadza vodu

hederamonstera
31. aug 2021

Moze, len vie to byt hlucne, takze susit len ked tam nebude nikto spat🙂

autor
31. aug 2021

Jasné ja ani práčku v noci nepúšťam ide o to či to nebude trápne v rohu spalne mať sušičku 😬

hederamonstera
31. aug 2021

Nemozte ju nejako obstavat nejakou skrinkou?

miselar
31. aug 2021

Ja ju mám v kuchyni vedľa linky 😁

luna116
31. aug 2021

Ja mám sušičku na práčke postavenú. Medzi nimi medzikus, kt.nemal pasovať,ale šikovný manžel poriešil. Nedá sa ak vám s medzikusom ?

pimpulka
31. aug 2021

Ja ju mam v spálni a uplna pohoda

zuzanka.zuzu
31. aug 2021

skus na otestovanie kupit novu/zanovnu z bazosu a ked sa osvedci tak kupis podla predstav 😉

berika
31. aug 2021

Ja mám v spálni už roky, a na nej telku. Nám nevadí. A jasné že suším len cez deň

autor
31. aug 2021

Nemôžem ju dať do kupelky nad prackou mám poličky ani do kuchyne jedine do spálne, setrim na ňu takže žiadne vedl výdavky ako skrinka na mieru nejdú do úvahy a už vobec nie z bazára, som rada že nasetrim a dúfam že poslúži roky....jedine kde môže byť je v rohu izby spálne preto sa pýtam kto tak má😬

luna116
31. aug 2021

My už máme 5 rokov, je to ešte lepšie ako umývačka riadu. 😁 Pri 2 deťoch na nezaplatenie.

bagre
31. aug 2021

nevadí to však robí len hluk a teplo a ak si to vieš poriešiť mimo spania... u nás putovala po celom dome kým sa dostala do kúpeľne /kým bola hotová/, aj v chodbe, aj v kuchyni, aj v spálni bola .Ak by som ju nemala kde dať, ostala by niekde "mimo" natrvalo, určite by som sa jej nezriekla 😉

lubka261
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
simca06022011
31. aug 2021

Urcite to je ok, ked sa nebude pouzivat mozes cez nu niečo prehodit ak by ti to vadilo, ze tam bije do oci😊

elanor
31. aug 2021

my ju mame takmer naprostriedku obyvacky 😀 takze v spalni je uplne super 🙂

andula1988
31. aug 2021

My tak mame a vobec nam to neprekaza, ved do spalne nam nechodi nikto len my ….
A bolo mi jedno kde bude, hlavne ze ju mam 😀

fineta
31. aug 2021

V pohode, pokiaľ nebude v prevádzke počas oddychu v izbe. My ju mame v šatníku a úplne super. Do kupelky sme ju nechceli dat z estetického hľadiska. 😊

jankapepe
31. aug 2021

a tie poličky nad prackou nejdú odmontovať??

autor
1. sep 2021

@jankapepe určite nie ostali by diery v obklade plus potrebujem ich mám tam kozmetiku kefky všetko. A do priestoru nad prackou presahuje aj roh zrkadlá nad umývadlom takže isto nie

enoula
1. sep 2021

Sušička riadne kuri, tak ak ti to tam nebude vadiť... A vodu vylievať z nej..

ankare
1. sep 2021

Môže Ti byť jedno, čo si pomyslia druhí, daj ju pokojne do spálne.

autor
1. sep 2021

@enoula vodu budem vylievať nech bude kdekoľvek či 🤔

mariet24
1. sep 2021

Ja tak plánujem dať do spálne keď mladšieho odsťahujeme do svojej izby, inde nie je miesto.

simca06022011
1. sep 2021

no nie, vodu nemusis vylievat, da sa susicka napojit rovno na odpad a nic sa nevylieva. Ale samozrejme nie je to nutnost.

jankapepe
1. sep 2021

Veď tie diery by sušička zakryla, či?
Ja by som ju do spálne 100% nedávala. Si predstav efekt zapnuteho kúrenia počas leta 🤨 v spálni.....

daliana
1. sep 2021

Kludne do spálne. Vôbec nerobí až také teplo ako topenie,to je blbosť,možno tak topenie na jednotke,čo je nič. V zime je to len dobre,v lete máš aj tak otvorené okná,tak je to jedno. Ja mám sušičku blízko postele,je to pohodlné,hneď z nej vyhadzem kopu na posteľ a teplé skladám do komínkov hore na sušičke,nemusím byť
dlho zohnuta a skladať na posteli ako predtým. Vodu mi zbiera do zásobníka a vylejem. Filter vyberiem,povysávam.

danusskaaa
1. sep 2021

3 roky sme mali sušičku pri posteli a úplne vpohode. Zavrela som izbu keď sa sušilo a vybavné. Tiež sme nemali miesto a tak bola v spálni bola to najlepšia investícia 😉

bagre
1. sep 2021

@jankapepe ale to by musela sušiť 6 hodín v kuse bavlnu aby to mala ako radiátor 😉

autor
1. sep 2021

Baby nebudem sušiť v lete mám balkón ide o zimu a vodu vylievat budem ani v kupelke by nebola napojená na odpad. Mne ide čisto o estetické hľadisko 😬 pri posteli nebude blízko tak dalej v rohu . Od jari do jesene susim prádlo vonku takže aj keby bolo z toho teplo tak len v zime