Dobry den,
prosim poradite susicku tak do cca 800€? Konecne som to doma vymyslela. Ale vobec netusim na co sa zamerat pri kupe. Co pozerat, na co si dat pozor…
Pokojne poradte aj konkretnu znacku aj typ.
A este otazka, susite vsetko doradu? Nezmensuje susicka veci?
Dakujem 😊
@denisa_deniska dakujem 🙂
A este mi napadlo, susicka nemusi byt zapojena na odpad, ze? Staci elektrina 😅
Nie, nemusí, každá sušička má tú nadobku na vodu 🙂 ktorú po každom cykle treva vyliať, keďže staršie domy na to nie sú prispôsobené
Nemusis mat zapojenu do odpadu, ale potom po kazdom suseni musis vylievat nadrzku s vodou, takze je to praktickejsie, ked je pri pracke a napojena na odpad.
My mame tuto https://www.samsung.com/sk/washers-and-dryers/d...
Ja som robila pokus. Kupila som tielka synovi z Lidla a 1 som dala oprat a vysusit v susicke a 1 som len vyprala a vysusila na vzduchu a zmensili sa rovnako. Dalsie susenia uz fakt sa nema preco latka zrazat. Logicky.
Nemam tam teplotu, ale programy, nechavam susit na bavlnu a intenzita 3, to mi vysusi vacsinou do sucha, ak nie, dam este program na rychle susenie 35 min., intenzita 2 je raka na dosusenie este. Mame Samsung najvyssiu radu cca 1000 eur stala. Kupovali sne do sady s prackou, tak vysli oba spotrebice spolu okolo 1300. Pracka na 11 kg pradla. Mame 4 deti.
Do susicky nikdy nedavam softshell, nic, co ma mebranu. Mam tam program aj na vlnu, ale yo som este neskusala.
@denisa_deniska
@milanemila a to vie sama od seba kde ma zbierať tu vodu? Či ako? Keď väčšina má na riad,aj nádržku a keď nezapojim do odpadu,ide do nádržky?
A ten filter sa čistí po každom sušeni?
@milanemila bohuzial, do kupelne ju nedam. Musi ist do satnika 😅
@summer23456 ja čistím po každom
V pohode, ludia mavaju v spalni, na chodbe, hovikde. Mysli len na vetranie, lebo je z toho taky teply vlhky vzduch, tak nechaj otvorene dvere ak mas mensi uzavrety satnik alebo potom vyvetraj, nech ti nezacne niekde plesen.
@summer23456 nasa vedela sama 🤷🏼♀️:D lebo najprv sme ju nemali zapojenu aj ked je na pracke, ale potom ma otravovalo to vylievanie nadrzky, tak ju muz zapojil a islo to. Neviem ako funguju ine a ci je to vsade tak, ale nasa ma zrejme nejaky senzor na to, lebo nenastavuje sa to nikde.
Nemat ju v kombinacii s prackou a nech ma Ackovu triedu, inak by to nemal byt krok vedla. Vacsina ma odpad aj do nadrzky.
@andreso28 dakujem. 2v1 tiez nechcem. Preto uz pol roka rozmyslam kam by som ju pichla. Nakoniec som nasla miesto v satniku
@milanemila aha, ďakujem. No musím to preštudovať
Tiež toto teraz riešim. Potrebujem tiež na nádržku, lebo do kúpeľne mi nevojde
@tatiana149 moja sušička má nádobu na zber vody vedľa programátora, zasúva sa dnu ako šuflík, je tam od novoty, sušičku mám v kuchyni
My mame samsung. Môže byť zapojená na odpad ale my ju nemáme a zbiera vodu do zásobníka. Dokonca dvierka je možné namontovať na ľubovoľnú stranu,to bolo dosť dôležité pre nás. Keď susi je z nej teplo takže na vetratelne miesto by som ju dala. Nesusim v nej len veci ku ktorým má dcéra silný citový vzťah 😅 pre istotu.
Do 800 kupis v pohode AEG 9-tkovu radu s tepelnym cerpadlom a ucinnostou susenia A. Odporucam.
Ja mam beko, vysla ma okolo 300 eur, a ma uz asi 10 rokov, zatial super. Ma nadobku, mam ju v pivnici,tiez som nemala miesto v byte
Ja mam whirpool a neznasam ju, ked budem menit asi kupim aeg
@danielle21 ja som tak kupila whirpool umyvacku riadu a nenavidim ju 🤣🤣🤣🤣 uz cakam kedy sa pokazi, lebo to je katastrofa 🤣
Nasla som tuto. Zatial sa mi paci asi najviac
https://www.nay.sk/bosch-wqg233d1cs-susicka-bie...
My máme Beko už skoro rok a nevieme si vynachváliť🙂
@nelka93 prosím krutú konkrétne? A za koľko?
vyzera super aj cena sa da, bosch je dobra znacka
Aj mi máme Beko už viac rokov a som spokojná a ani dráha nebola a trieda je A++
Ja mám Bosch a je perfektná 👍 je to už starší tip (máme ju 4 roky), takže s tým presne neporadím. Ale určite choď do toho. Stala sa veľmi rýchlo obľúbeným členom rodiny, už si to bez nej neviem ani predstaviť 😃 dávam do nej všetko do radu. Na posteľné prádlo som si jedine musela nájsť grif aby nebolo veľmi pokrčené (nežehlím).
A máme síce k nej aj možnosť zapojenia na odpad, ale nikdy sme to nezrealizovali. To vylievanie vody z nádržky je najmenej. Takže smelo do choď do toho 🙂
Baby a to keď mám irackú na 7 kg, tak môžem kúpiť sušičku tiež na 7 kg? Či väčšiu? Aby som mohla všetko preložiť z práčky do sušičky...
My máme LG a som spokojná. A suším tam 95% vecí, predsa sú len také, ktoré nedám - drahší sveter, pritom obyč svetre dávam, ale to ti už aj logicky napadne, že toto proste do sušičky nie. Ale z takého bežného oblečenia naozaj všetko. Ja dokonca suším aj periny, vankúše a všetko ok 🙂 veci to nezmenšuje, ale na začiatku si treba preštudovať programy