Sušička prádla do 800 EUR

8. nov 2024

Dobry den,
prosim poradite susicku tak do cca 800€? Konecne som to doma vymyslela. Ale vobec netusim na co sa zamerat pri kupe. Co pozerat, na co si dat pozor…
Pokojne poradte aj konkretnu znacku aj typ.
A este otazka, susite vsetko doradu? Nezmensuje susicka veci?
Dakujem 😊

denisa_deniska
8. nov 2024

My máme LG a som spokojná. A suším tam 95% vecí, predsa sú len také, ktoré nedám - drahší sveter, pritom obyč svetre dávam, ale to ti už aj logicky napadne, že toto proste do sušičky nie. Ale z takého bežného oblečenia naozaj všetko. Ja dokonca suším aj periny, vankúše a všetko ok 🙂 veci to nezmenšuje, ale na začiatku si treba preštudovať programy

autor
8. nov 2024

@denisa_deniska dakujem 🙂

autor
8. nov 2024

A este mi napadlo, susicka nemusi byt zapojena na odpad, ze? Staci elektrina 😅

denisa_deniska
8. nov 2024

Nie, nemusí, každá sušička má tú nadobku na vodu 🙂 ktorú po každom cykle treva vyliať, keďže staršie domy na to nie sú prispôsobené

milanemila
8. nov 2024

Nemusis mat zapojenu do odpadu, ale potom po kazdom suseni musis vylievat nadrzku s vodou, takze je to praktickejsie, ked je pri pracke a napojena na odpad.
My mame tuto https://www.samsung.com/sk/washers-and-dryers/d...

nevenka
8. nov 2024

Ja som robila pokus. Kupila som tielka synovi z Lidla a 1 som dala oprat a vysusit v susicke a 1 som len vyprala a vysusila na vzduchu a zmensili sa rovnako. Dalsie susenia uz fakt sa nema preco latka zrazat. Logicky.
Nemam tam teplotu, ale programy, nechavam susit na bavlnu a intenzita 3, to mi vysusi vacsinou do sucha, ak nie, dam este program na rychle susenie 35 min., intenzita 2 je raka na dosusenie este. Mame Samsung najvyssiu radu cca 1000 eur stala. Kupovali sne do sady s prackou, tak vysli oba spotrebice spolu okolo 1300. Pracka na 11 kg pradla. Mame 4 deti.
Do susicky nikdy nedavam softshell, nic, co ma mebranu. Mam tam program aj na vlnu, ale yo som este neskusala.

summer23456
8. nov 2024

@denisa_deniska
@milanemila a to vie sama od seba kde ma zbierať tu vodu? Či ako? Keď väčšina má na riad,aj nádržku a keď nezapojim do odpadu,ide do nádržky?

summer23456
8. nov 2024

A ten filter sa čistí po každom sušeni?

autor
8. nov 2024

@milanemila bohuzial, do kupelne ju nedam. Musi ist do satnika 😅

aduskatt
8. nov 2024

@summer23456 ja čistím po každom

milanemila
8. nov 2024

V pohode, ludia mavaju v spalni, na chodbe, hovikde. Mysli len na vetranie, lebo je z toho taky teply vlhky vzduch, tak nechaj otvorene dvere ak mas mensi uzavrety satnik alebo potom vyvetraj, nech ti nezacne niekde plesen.

milanemila
8. nov 2024

@summer23456 nasa vedela sama 🤷🏼‍♀️:D lebo najprv sme ju nemali zapojenu aj ked je na pracke, ale potom ma otravovalo to vylievanie nadrzky, tak ju muz zapojil a islo to. Neviem ako funguju ine a ci je to vsade tak, ale nasa ma zrejme nejaky senzor na to, lebo nenastavuje sa to nikde.

andreso28
8. nov 2024

Nemat ju v kombinacii s prackou a nech ma Ackovu triedu, inak by to nemal byt krok vedla. Vacsina ma odpad aj do nadrzky.

autor
8. nov 2024

@andreso28 dakujem. 2v1 tiez nechcem. Preto uz pol roka rozmyslam kam by som ju pichla. Nakoniec som nasla miesto v satniku

summer23456
8. nov 2024

@milanemila aha, ďakujem. No musím to preštudovať

tatiana149
8. nov 2024

Tiež toto teraz riešim. Potrebujem tiež na nádržku, lebo do kúpeľne mi nevojde

aduskatt
9. nov 2024

@tatiana149 moja sušička má nádobu na zber vody vedľa programátora, zasúva sa dnu ako šuflík, je tam od novoty, sušičku mám v kuchyni

fiafia
9. nov 2024

My mame samsung. Môže byť zapojená na odpad ale my ju nemáme a zbiera vodu do zásobníka. Dokonca dvierka je možné namontovať na ľubovoľnú stranu,to bolo dosť dôležité pre nás. Keď susi je z nej teplo takže na vetratelne miesto by som ju dala. Nesusim v nej len veci ku ktorým má dcéra silný citový vzťah 😅 pre istotu.

sarandon
9. nov 2024

Do 800 kupis v pohode AEG 9-tkovu radu s tepelnym cerpadlom a ucinnostou susenia A. Odporucam.

anega79
9. nov 2024

Ja mam beko, vysla ma okolo 300 eur, a ma uz asi 10 rokov, zatial super. Ma nadobku, mam ju v pivnici,tiez som nemala miesto v byte

danielle21
9. nov 2024

Ja mam whirpool a neznasam ju, ked budem menit asi kupim aeg

autor
9. nov 2024

@danielle21 ja som tak kupila whirpool umyvacku riadu a nenavidim ju 🤣🤣🤣🤣 uz cakam kedy sa pokazi, lebo to je katastrofa 🤣

autor
9. nov 2024

Nasla som tuto. Zatial sa mi paci asi najviac
https://www.nay.sk/bosch-wqg233d1cs-susicka-bie...

nelka93
9. nov 2024

My máme Beko už skoro rok a nevieme si vynachváliť🙂

summer23456
9. nov 2024

@nelka93 prosím krutú konkrétne? A za koľko?

anega79
9. nov 2024

vyzera super aj cena sa da, bosch je dobra znacka

nataliaba
9. nov 2024

Aj mi máme Beko už viac rokov a som spokojná a ani dráha nebola a trieda je A++

nataliaba
9. nov 2024

Beko A++👍

i_v_a_n_a
10. nov 2024

Ja mám Bosch a je perfektná 👍 je to už starší tip (máme ju 4 roky), takže s tým presne neporadím. Ale určite choď do toho. Stala sa veľmi rýchlo obľúbeným členom rodiny, už si to bez nej neviem ani predstaviť 😃 dávam do nej všetko do radu. Na posteľné prádlo som si jedine musela nájsť grif aby nebolo veľmi pokrčené (nežehlím).
A máme síce k nej aj možnosť zapojenia na odpad, ale nikdy sme to nezrealizovali. To vylievanie vody z nádržky je najmenej. Takže smelo do choď do toho 🙂

summer23456
10. nov 2024

Baby a to keď mám irackú na 7 kg, tak môžem kúpiť sušičku tiež na 7 kg? Či väčšiu? Aby som mohla všetko preložiť z práčky do sušičky...