Dievčatá vy tu viete snáď všetko tak si opäť prichádzam po radu 🙏
Mame sušičku bez vývodu do odpadu, takže je tam nádobka na vodu
Tu nádobu mam zvnútra plesnivú a nedá sa ziadno ku tej plesni dostať
Čím to prosím vás čistíte? Svokor mi poradil octovú vodu horúcu tam naliať ale vobec nepomohlo
Ďakujem za každú radu 🙏
Najlepšie by pomohlo asi zriedené Savo vhodné na čistenie plesní, ale neviem, či to môžeš do tej nádoby naliať. Pozri, čo je napísané na fľaši, či sa môže použiť aj na plastové povrchy.
Do budúcna, vždy po sušení vodu vylej a nechaj von vyschnúť aspoň 24 hodín, až potom zasuň znovu dnu. Nebude sa tvoriť žiadna pleseň.
Určite savo,1 vrchnáčik,doliať vodou a potom vypláchnuť...
kup si 5% peroxid vodika, najej to tam, pretrepavaj kym bude sumiet. Ked neuvolni vsetku spinu zopakovat
Zvláštne, my to plesnive nemáme, teraz rozmýšľam že prečo? 🤔
@personality ja mam susicku 3 roky a tiež nikdy žiadna plesen...
Ked susicka.dosusi, tak nikdy.nadobu nedavam naspat.do susicky. Vylejem vodu, podlozim kyblik a necham otocenu vetrat otvorom dole,az.kym zas susicku nepouzijem.,
@rachel36a ja 10 rokov
Mne sa to už stalo, pomohol mi tento výrobok http://www.euronabycerny.com/421-6731401780/sk/... vyuzijes aj na kopu iných vecí
Ja som raz tiež mala plesnivú takú nádobu, síce nie zo sušičky, ale nedalo sa k tomu dostať dobre.. nasypať bikarbónu, jar a zaliať bielym octom, a nešetriť, nechať odstáť, aby sa to všade “rozlialo” a povyplachovať. Mne to zišlo, síce na dva krát, ale pustilo to. A touto kombináciou čitím už veľa vecí, často aj bez drhnutia. 🙂