Sušička nad práčkou - údržba podlahy

april171
22. apr 2024

Plánujem kúpiť sušičku a umiestniť ju nad práčku, problém mám však ako potom budem udržiavať dlážku, nakoľko riešenie nebude také, že sa tam nič nedostane. Samostatnú práčku nie je problém raz za čas odtiahnuť a umyť dlážku ale so sušičkou nad ňou už to asi nebude reaálne. Nebudú zabudované v žiadnej skrini, budú len voľne uložené, medzi umývadlom a stenou, čiže možnosť aspoň raz za rok tam umyť dlážku by sa hodila. Ako máte vyriešenú údržbu dlážky, keď máte položenú sušičku nad práčkou?

ivana.natasha
22. apr 2024

@april171 normálne to dotiahnem, keď potrebujem. Buď sama alebo muž to odtiahne. Mám tam vôľu z každej strany tak 4-5 cm a pekne to odtiaľ vykývem a potom dám naspäť.

syslik81
22. apr 2024

samotna susicka nieje tazka..takze ak mas doma chlapa zlozi ju dole aj sam .. hlavne ak je to len raz za rok ... ja to nerobim .. za prackou vytrem a co je pod ma nestve-nevidim neexistuje

sharka174
22. apr 2024

Síce to nemam tak riešené, ale sušička je omnoho ľahšia ako práčka, takže podla mňa to nie je nereálne odtiahnuť

aalt
22. apr 2024

Susicka je vyrazne lahsia ako pracka, ale takto byva o pracku uchytena a nechcelo by sa mi ju davat dole ak to nie je vyslovene nutne. Sam som ju ani nevedel na pracku dat, ani nie tak kvoli hmotnosti, ale kvoli mechanizmu uchytenia. Kazdopadne ak sa da odtiahnut pracka, da sa odtiahnut aj pracka so susickou.

januska12323
22. apr 2024

Pod práčkou upratujem len v čase zmeny na novú práčku 😁

reanda
22. apr 2024

ja teda nemam susicku na pracke, ale pracku aj tak nikdy neodtahujem, lebo mam v kupelni malo miesta a ked sme ju tam davali, muselo sa odmontovat umyvadlo.. odtiahnutie teda nie je bez toho mozne.. takze da sa existovat aj s neumytou dlazkou pod prackou 🙂 niekedy to inak nejde

katka2602
22. apr 2024

No baby netuším aké máte sušičky, ale teda ani náhodou ju nedá dolu a hore sám chlap. Moju dával manžel so synovcom a mali čo robiť kvôli uchyteniu. A ani odsunutie nie je také úplne jednoduché. Ja okolo toho vysávam a pod pracku idem handričkou pokial sa dá.

april171
autor
22. apr 2024

Čiže asi by sa to nedalo dať na nejaký vozíček. Dúfala som, že čosi také existuje 😀
Pri mojej captavosti sa mi tam vyleje aviváž alebo prášok, ako sa mi už stalo a so sušičkou nad prackou to bude väčší problém.

zdenkamh
22. apr 2024

@april171
Kúpili sme podstavec pod práčku. Nemusíme sa tak krčiť -práčka je tým vyššie a zároveň sa da povysávať a vytrieť popod. Do sušičky tiež dočiahnem aj ked nemám výšku modelky.

koniarova
22. apr 2024
april171
autor
22. apr 2024

@koniarova super, ďakujem.

april171
autor
22. apr 2024

@zdenkamh a udrží to v pohode oba spotrebiče teda?

zdenkamh
22. apr 2024

@april171
Áno, len treba sledovať nosnosť. Pár mesiacov dozadu sme to riešili. 🙂
Kuk na kaufland eshop, tam som videla aj s kolieskami.