Ahojte, viete mi poradiť vašu skúsenosť so sušičkou? Bývam v byte a dosť malom a keď sa mi veci vyperú tak teraz obzvlášť v zime horšie schnú tak som premýšľala nad sušičkou ktorá by sa mi super hodila nad práčku… ale priatel mi hovorí keďže sušičku maju doma tak že to prádlo potom nemá taku vôňu… a ja som zase z tých čo miluju voňavé vypraté prádlo…otázka je, aké máte skúsenosti so sušikou celkovo? A ak máte ako dosiahnete stále voňavú bielizeň? Su na to nejaké goličky do sušičky alebo? Ďakujem za rady… 🙂
praveze pradlo je viac vonave po suseni v susicke....predtym mi tak intenzivne nevonalo
Druhy najlepší spotrebic po umyvacke 🙂 za hodinu/hodinu a pol suche veci, nic nepokrcene, vsetko makke a ta pohodlnost, len to tam suchnut po oprati a potom len vybrať. Akurat produkuje teplo, ale to je v chladných mesiacoch v podstate vyhoda
Vona pre mna nie je podstatna, ani gel nepoužívam extra vonavy, len minimálne. Ved človek pouziva milion sprejov, parfumov,...
Určite áno, mám ju asi dva mesiace. Odporučili nám Bosch, alebo AEG. LG nie, lebo, že sa jej nedá dostať do filtru a sú kazove. Nemôžeš používať aviváž lebo ti pozanasa filtre, ja som si kúpila olejček a dám na tú vlnenu opticku a hodím spolu s prádlo do sušičky.
sušičku používam len v zime, popr. v upršaných dňoch. Mne krajšie vonia prádlo keď je vysušené vonku.... Bosch
@deti95060810 no ved, ale ako kde vonku...na jar a na jesen, ked sa este alebo uz kuri - na dedine drevom, tak je z toho smrad. Poznam od nasich. A ked je vonku vyssia vlhkost, tak v byte, vsade naokolo hulia po balkonoch a nasaje to ten smrad. Otrasne. Ale ja ani za svet nemam kam tu susicku uz dat, lebo az tak maly byt mame, ze fakt nie je priestor...a pri 5 ludoch uz by som ju nutne potrebovala. Vsade po izbach, radiatoroch susiaky, pradlo dosusam na poschodovej posteli, napriklad take plachty, hrozne volaco. Vsade bordel.
Je to pár mesiacov, čo sušičku mám, kúpili sme ju preto lebo som v zime neustále mala nervy z toho, že všade sme mali vlhko, že to prádlo neuschlo dobre, takže miestami tak zvláštne páchlo. Takže som si urobila radosť, zatiaľ som ju len párkrát použila, keď bolo zlé počasie, ale už teraz viem, že budeme najlepšie kamošky. Mám zn. Philco, rovnakej značky mám aj práčku, preto som sa tak rozhodla 🙂 A inak že sú aj nejaké vône do sušičky, ale to ešte nemám oskúšané 🙂
@dajulka01 sušička je teraz v zime v byte s malým dieťaťom must have! Už si neviem predstaviť susit to prádlo po byte 🙈 čo sa vône týka, používam parfumy do prania a po sušeni to vonia stále, až do ďalšieho prania 👍