Sušička bielizne

19. jan 2023

Ahojte, možno pre niekoho bude otázka blbá ale pravdou je že sme si nedávno kúpili našu prvú sušičku v živote.
Sme spokojný, vysuší, vyčistí a bielizeň je prevoňaná.
Chcela by som skúsiť aj inú vôňu ale dá sa tu namontovať iba originál vonná tabletka BOSH.
Zaujíma ma či ste skúšali prevonať bielizeň guličkamy ktoré sa davajú do pračky (coccolino, lenor...) alebo čo používate?
Dakujem 🙂

helcanw
19. jan 2023

Používam vonné oleje do prania, prádlo ostane prevonane dlho aj po vysušení v susicke.

autor
19. jan 2023

@helcanw mam aj ja puella, ale asi by som vyskúšala niečo iné, práve tie guličky mám na mysli a rovno do sušičky.
Som tehotná, o chvíľku budem prať prádlo aj bábätku a nechcela by som do toho pradla dávať oleje 🙂

januska12323
19. jan 2023

Nepoužívam nič, nepotrebujem aby ma bolo cítiť na meter. Stačí, že je bielizeň čistá, dupľom pri bábätku.

fajnova
19. jan 2023

Odkedy mám sušičku, nepoužívam aviváž. Ani nič také nemám doma. Bielizeň krásne vonia od gélu.

autor
19. jan 2023

@januska12323 to nie na meter ale ja npr mam strašne rada ked mi je cele oblečenie prevoňané, ja som blázon do vôňe.
Tak že preto som chcela vedieť či ste skúšali používať guličky a keď áno tak kde ich vložím lebo priamo do bielizne dať asi ofarbia bielizeň 🙂

autor
19. jan 2023

@fajnova taktiéž gél používam aktuálne ale pridám aj aviváž. Je pravda že to vonia krásne ale sušička je nová a po vysušení to prádlo je prevoňané avivážou/gelom+tabletka v sušičke+novota sušičky 😏 vonia to čisto ale tak ja som viacej na také svieže vôňe a o čosi silnejšie😊

wade
19. jan 2023

Su take specialne vreckovky do susicky (jednorazove) na prevonanie. Par krat sme pouzili, ale teraz uz nepouzivame nic. Iba prasok na pranie (ani avivaz).

autor
19. jan 2023

@wade a to sa kde dá? Rovno do bielizne alebo je miesto určené práve na tie vreckovky? 🙂

saxana000
19. jan 2023

Obrusky do.sussicky supnes k pradlu rovno a neelekteizuje a vonia

masinka
19. jan 2023

Avivaz na pradlo co ide do susicky nepatri. Zanesie ti to senzory.