Chcem sa spýtať kde sušíte prádlo v tomto období. Cez leto vyvesim von na šnúre a do dvoch hodín mám suché a už aj uložené v skriny. Ako to riešite vy?
V obývačke na susiaku a stále to prevraciam, aby uschlo cim skôr. Mam z toho riadne nervy, ideme kúpiť v najbližšej dobe susicku.
Akorat som nervacila na toto minule😀 že nanvidim jeseň a zimu, lebo neschne prádlo v dome. Susicku nemám.
@simsalabim presne tak aj ja
Sušička je top!ale zapínam naozaj keď je daždivo,na jeseň a zimu..ešte teraz susim na balkóne a keď je preschnute,dosusim vnútri na susiaku
Mam susicku a vyuzivam ju aj v lete... Susim nonstop celorocne..
Ja susim na balkóne a dosusam v byte! Na noc dám susiak dnu a ráno pozbieram, aby nezavadzal
Na, susiak v byte. Ak potrebujem rýchlo vysušiť alebo je toho veľa, postavím k susiaku odvlhcovac
Oblecenie normal v izbe. Vsetko ostatne v susicke…
Od jari do jesene na balkóne a potom napríklad uteráky a postelne ide do sušičky a ostatne hlavne oblečenie buď sušiak vo vnútri alebo dám na sušiak na balkón
Susim v sušičke všetko celorocne
Ja takmer všetko v sušičke. Neviem si predstaviť ze by mi permanentne zavadzal sušiak niekde v byte.
Sušička. Susim v nej v zime, v lete. Sme alergici, bývame na dedine, neďaleko lúka a les, nemôžem si dovoliť sušiť prádlo vonku 😁
teraz v susicke, sice susiak mam, ale to je tak na jednu pracku. EE som fajne setrila v lete, ale teraz sa to uz neda, hlavne kvoli tomu, ze naozaj dlho to schne a nemam cas sa s tym zabavat (ja som zvyknuta jeden den oprat, ozehlit, odlozit a nie to prehadzovat x-dni). Inak v dome to v nutri nie jeproblem, mam dost velky priestor, cize nevadi to nikomu, ani vlhko nie je z toho extra, v byte to bolo nemozne. V byte kym som nemala susicku sme mali susiaren v panelaku urobenu v jednej miestnosti.
Branila som sa susicke, ani miesto som nemala, no ked bolo stale vlhko v byte tak som ju kupila a aj miesto odrazu som nasla 😁 takze uz len v susicke v tomto obdobi, predtym susiak a pred kachle, ale uz mame inak riesenie kurenie tak ani pred kachle by som ho uz nemohla dat. Co si ako decko pamatam, doma 4 deti a susiak som doma nevidela, mama mala snury na balkone potahane a dosusit davala dnu na radiatory ,furt boli povešané všetky. V starom byte s ústredným kurenim som mavala susiak pri radiatore a pravidelne pradlo otacala
Ja aj v lete doma v byte. Ale priatel neznasa susiak v obyvacke, do spalne sa nezmesti, tak susim vo zbytocne velkej kupelni. Ale vcera sa mi stalo (byvame rok a pol a toto bolo prvykrat), ze mi par veci stuchlo... Tak tiez rozmyslam, ako dalej susit... V obyvacke mi to schne krasne, ale my sa dokazeme s priatelom na tom tak posekat, ze ako tak ustupujem a susim tam vyslovene len vtedy, ked nie je doma... Zacala som v kupelni obcas zapinat ohrievac (do 5 min sa sam vypne), tak snad to pomoze...
Inak mame erarnu susicku za 50 centov/susenie v pivnici, ale bojim sa tam davat rifle a tricka a bluzky, aby nam to neznicilo a hlavne nezmensilo veci, tak tam davam len uteraky a obliecky a obcas nieco malo ine... A pri susicke je aj susiaren, ale tu som skusala minulu zimu a tiez to tam len stuchlo...
Cez deň von na sušiaku a v noci mi to doschne vnútri.
Sušička je najlepší pomocník v domácnosti
Ked je dlnko a nízka vlhkost, tak von. Dnu, ked kurime
v lete von na žinke a na dvore na sušiakoch...
keď je von daždivo a hmla - ako tieto dni - tak mám sušičku, len mne sa nie moc páči prádlo zo sušičky...
Akonáhle je mráz, alebo veterno tiež suším vonku na terase....
Sušička,vždy okrem leta.
My klasika sušiak v obývačke 🙂 ..kúpila som si ale sušičku presne preto aby som nemusela sušiť v obývačke ale mne sa to prádlo vzdy zbehne plus je pokrčené a všetko oblečenie čo mame tak väčšina nemôže ísť do sušičky :D
@barbora19911 asi nespravne susis 😁 pokrcene -preplnujes, zbehnute - nespravny program 🙂
V susicke celoročne
Sušička celý rok
No na susiaku. Moj muz daval von na balkon susiak, aj ked mrzlo 😄 mame susicku, ale najradsej by som to predala. 800 eur to stalo, Bosch a na dve veci to je. Nepouzivame skoro na nic. Nici to pradlo,derie ho, scvrkava. Postelne pradlo dokrci. Elektrinu zere. Polka veci ma na stitku, ze do susicky nie a ma to dobry dovod. Len je to primontovane k pracke a nevieme to rozmontovat.
Našťastie máme "práčovňu" sušim tam. Neznášam susiak zavadzia mi to 🤣 Bolo by počasie aj vyvesit von len to by, som musel bývať tam kde sa nonstop nečmudí z komínov 😏
Ja mám aj sušičku, ale tu používam len na posteľné prádlo v zime. Lebo ničí to gumičky na ponožkách, nohavičkách, oslabuje vlákna, skracuje, za mňa sklamanie, ja som citlivá na veci nakoľko som náročná a máločo sa mi páči a teda šanujem si ich. Sušička fajn pre niekoho komu nevadí že po pár suseniach hodí vec do koša. Top je za mňa že operiem večer, nech cez deň prádlo nezavadzia a na noc dám k susiaku odvlhčovač a ráno všetko suché.
Tiež bývame v byte.. väčšinou periem ráno a sušiak dám na balkón, máme ho krytý... Potom večer keď prídem z práce dám sušiak do vnútra a cez noc sa prádlo zohreje a doschne.. keď sú mrazy tak mám sušiak len vo vnútri :(
Cast susim na klasickom susiaku vnutri (ak je sucho a halvne veterno, tak aj vonku na terase). A cast susim v susicke. Pradlo vzdy triedim, lebo su veci, ktore by som do susicky nikdy nedala.