Sušenie prádla v tomto období

4. nov 2022

Chcem sa spýtať kde sušíte prádlo v tomto období. Cez leto vyvesim von na šnúre a do dvoch hodín mám suché a už aj uložené v skriny. Ako to riešite vy?

simsalabim
4. nov 2022

Cast susim na klasickom susiaku vnutri (ak je sucho a halvne veterno, tak aj vonku na terase). A cast susim v susicke. Pradlo vzdy triedim, lebo su veci, ktore by som do susicky nikdy nedala.

majonezka
4. nov 2022

V obývačke na susiaku a stále to prevraciam, aby uschlo cim skôr. Mam z toho riadne nervy, ideme kúpiť v najbližšej dobe susicku.

zojazoja
4. nov 2022

Akorat som nervacila na toto minule😀 že nanvidim jeseň a zimu, lebo neschne prádlo v dome. Susicku nemám.

cloviecka
4. nov 2022

@simsalabim presne tak aj ja

deginko
4. nov 2022

Sušička je top!ale zapínam naozaj keď je daždivo,na jeseň a zimu..ešte teraz susim na balkóne a keď je preschnute,dosusim vnútri na susiaku

guiseppinka
4. nov 2022

Mam susicku a vyuzivam ju aj v lete... Susim nonstop celorocne..

lenka2710
4. nov 2022

Ja susim na balkóne a dosusam v byte! Na noc dám susiak dnu a ráno pozbieram, aby nezavadzal

viestta
4. nov 2022

Na, susiak v byte. Ak potrebujem rýchlo vysušiť alebo je toho veľa, postavím k susiaku odvlhcovac

ropucha6
4. nov 2022

Oblecenie normal v izbe. Vsetko ostatne v susicke…

bimbambim
4. nov 2022

Od jari do jesene na balkóne a potom napríklad uteráky a postelne ide do sušičky a ostatne hlavne oblečenie buď sušiak vo vnútri alebo dám na sušiak na balkón

doriiis
4. nov 2022

Susim v sušičke všetko celorocne

stannkal
4. nov 2022

Ja takmer všetko v sušičke. Neviem si predstaviť ze by mi permanentne zavadzal sušiak niekde v byte.

snehulak77
4. nov 2022

Sušička. Susim v nej v zime, v lete. Sme alergici, bývame na dedine, neďaleko lúka a les, nemôžem si dovoliť sušiť prádlo vonku 😁

boldo87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
simca06022011
4. nov 2022

teraz v susicke, sice susiak mam, ale to je tak na jednu pracku. EE som fajne setrila v lete, ale teraz sa to uz neda, hlavne kvoli tomu, ze naozaj dlho to schne a nemam cas sa s tym zabavat (ja som zvyknuta jeden den oprat, ozehlit, odlozit a nie to prehadzovat x-dni). Inak v dome to v nutri nie jeproblem, mam dost velky priestor, cize nevadi to nikomu, ani vlhko nie je z toho extra, v byte to bolo nemozne. V byte kym som nemala susicku sme mali susiaren v panelaku urobenu v jednej miestnosti.

20erika07
4. nov 2022

Branila som sa susicke, ani miesto som nemala, no ked bolo stale vlhko v byte tak som ju kupila a aj miesto odrazu som nasla 😁 takze uz len v susicke v tomto obdobi, predtym susiak a pred kachle, ale uz mame inak riesenie kurenie tak ani pred kachle by som ho uz nemohla dat. Co si ako decko pamatam, doma 4 deti a susiak som doma nevidela, mama mala snury na balkone potahane a dosusit davala dnu na radiatory ,furt boli povešané všetky. V starom byte s ústredným kurenim som mavala susiak pri radiatore a pravidelne pradlo otacala

lopka1313
4. nov 2022

Ja aj v lete doma v byte. Ale priatel neznasa susiak v obyvacke, do spalne sa nezmesti, tak susim vo zbytocne velkej kupelni. Ale vcera sa mi stalo (byvame rok a pol a toto bolo prvykrat), ze mi par veci stuchlo... Tak tiez rozmyslam, ako dalej susit... V obyvacke mi to schne krasne, ale my sa dokazeme s priatelom na tom tak posekat, ze ako tak ustupujem a susim tam vyslovene len vtedy, ked nie je doma... Zacala som v kupelni obcas zapinat ohrievac (do 5 min sa sam vypne), tak snad to pomoze...

Inak mame erarnu susicku za 50 centov/susenie v pivnici, ale bojim sa tam davat rifle a tricka a bluzky, aby nam to neznicilo a hlavne nezmensilo veci, tak tam davam len uteraky a obliecky a obcas nieco malo ine... A pri susicke je aj susiaren, ale tu som skusala minulu zimu a tiez to tam len stuchlo...

jakubrianka
4. nov 2022

Cez deň von na sušiaku a v noci mi to doschne vnútri.

glorikarebeka
4. nov 2022

Sušička je najlepší pomocník v domácnosti

zorkahorka
4. nov 2022

Ked je dlnko a nízka vlhkost, tak von. Dnu, ked kurime

deti95060810
4. nov 2022

v lete von na žinke a na dvore na sušiakoch...
keď je von daždivo a hmla - ako tieto dni - tak mám sušičku, len mne sa nie moc páči prádlo zo sušičky...
Akonáhle je mráz, alebo veterno tiež suším vonku na terase....

janinah
4. nov 2022

Sušička,vždy okrem leta.

barbora19911
4. nov 2022

My klasika sušiak v obývačke 🙂 ..kúpila som si ale sušičku presne preto aby som nemusela sušiť v obývačke ale mne sa to prádlo vzdy zbehne plus je pokrčené a všetko oblečenie čo mame tak väčšina nemôže ísť do sušičky :D

20erika07
4. nov 2022

@barbora19911 asi nespravne susis 😁 pokrcene -preplnujes, zbehnute - nespravny program 🙂

mimikarol
4. nov 2022

V susicke celoročne

minenkas
4. nov 2022

Sušička celý rok

basska_b
4. nov 2022

No na susiaku. Moj muz daval von na balkon susiak, aj ked mrzlo 😄 mame susicku, ale najradsej by som to predala. 800 eur to stalo, Bosch a na dve veci to je. Nepouzivame skoro na nic. Nici to pradlo,derie ho, scvrkava. Postelne pradlo dokrci. Elektrinu zere. Polka veci ma na stitku, ze do susicky nie a ma to dobry dovod. Len je to primontovane k pracke a nevieme to rozmontovat.

googwife
4. nov 2022

Našťastie máme "práčovňu" sušim tam. Neznášam susiak zavadzia mi to 🤣 Bolo by počasie aj vyvesit von len to by, som musel bývať tam kde sa nonstop nečmudí z komínov 😏

marsmykkok
4. nov 2022

Ja mám aj sušičku, ale tu používam len na posteľné prádlo v zime. Lebo ničí to gumičky na ponožkách, nohavičkách, oslabuje vlákna, skracuje, za mňa sklamanie, ja som citlivá na veci nakoľko som náročná a máločo sa mi páči a teda šanujem si ich. Sušička fajn pre niekoho komu nevadí že po pár suseniach hodí vec do koša. Top je za mňa že operiem večer, nech cez deň prádlo nezavadzia a na noc dám k susiaku odvlhčovač a ráno všetko suché.

buberova
4. nov 2022

Tiež bývame v byte.. väčšinou periem ráno a sušiak dám na balkón, máme ho krytý... Potom večer keď prídem z práce dám sušiak do vnútra a cez noc sa prádlo zohreje a doschne.. keď sú mrazy tak mám sušiak len vo vnútri :(