Sú nemecké aviváže naozaj lepšie ako naše?

malav
27. júl 2022

Caute zenusky, tie, co pouzivate avivaze z Nemecka, pripadne Rakuska, su naozaj ovela vonavejsie ako tie, co vyrabaju pre nas?
Ja som uz poskusala vsetky avivaze, co sa u nas daju kupit, ale teda nic moc ta vona co sa tyka intenzity a trvacnosti. Nakoniec som kupila parfemy z puelly a tie su top, ale to mi pradlo nezmakci a kedze mame tvrdu vodu, niektore veci avivaz potrebuju (susicku nemam a ani neplanujem kupit). A hladam taku, co mi prevonia nielen pradlo, ale aj cely byt a skrinu. Tak uz mam nahadzane v kosiku na drogerka.sk a vaham teda, ci objednat alebo to budu zbytocne vyhodene peniaze.
Dakujem za kazdu skusenost.
Majte krasny dnik 😊

mirro
27. júl 2022

@malav naša suseda mala aviváže len z Rakúska a keď vyvesila prádlo von, tak voňalo široko ďaleko.

lusyyy36
27. júl 2022

@malav co ja viem, bývam v at, üouzivam ariel a lenor a teraz posledne co som kupila ani necitim, uz som si dnes kupila cistitc pracky, aj keď moja pracka si cisti sama ale nechapem uz,ci isla kvalita dole alebo co

angelous1991
27. júl 2022

Áno mne manžel nosí avivaze aj pracie gély z Nemecka a nedá sa to porovnať

vierkainka
27. júl 2022

Áno,su lepšie.Urcite.

lucyl13
27. júl 2022

@malav ja som mala radšej Talianske avivaze a cca pred rokom som prešla na rôzne značky talianskych parfemov do prania a to je naozaj iná káva 😊

olimuc
27. júl 2022

Ano su a aj lacnejsie, preferujem DE, ale co som kupila naposledy, sa mi zda, ze preto aby udrzali cenu tak su take vodnatejsie … ta ista flasa, ten isty vyrobca ale nieco je ine 🤷🏻‍♀️ Alebo som natrafila na zly kus

alexka89
27. júl 2022

Neviem mne doniesol brat prášok z Nemecka a dajako operie alezeby extra voňal....svokra alebo mama operie v sk a vonia viac

medina20
27. júl 2022

Ja pouzivam Lenor a vonia naozaj super.. Silan ked pouzijem tak po vyprani nic necitim,zdaju sa mi take riedke… a dobry je aj Comfort ,vydrzi dlho na veciach☺️

svetlonos
27. júl 2022

@malav
ahoj, ano su 🙂