Caute zenusky, tie, co pouzivate avivaze z Nemecka, pripadne Rakuska, su naozaj ovela vonavejsie ako tie, co vyrabaju pre nas?
Ja som uz poskusala vsetky avivaze, co sa u nas daju kupit, ale teda nic moc ta vona co sa tyka intenzity a trvacnosti. Nakoniec som kupila parfemy z puelly a tie su top, ale to mi pradlo nezmakci a kedze mame tvrdu vodu, niektore veci avivaz potrebuju (susicku nemam a ani neplanujem kupit). A hladam taku, co mi prevonia nielen pradlo, ale aj cely byt a skrinu. Tak uz mam nahadzane v kosiku na drogerka.sk a vaham teda, ci objednat alebo to budu zbytocne vyhodene peniaze.
Dakujem za kazdu skusenost.
Majte krasny dnik 😊
Áno mne manžel nosí avivaze aj pracie gély z Nemecka a nedá sa to porovnať
Áno,su lepšie.Urcite.
Ano su a aj lacnejsie, preferujem DE, ale co som kupila naposledy, sa mi zda, ze preto aby udrzali cenu tak su take vodnatejsie … ta ista flasa, ten isty vyrobca ale nieco je ine 🤷🏻♀️ Alebo som natrafila na zly kus
Neviem mne doniesol brat prášok z Nemecka a dajako operie alezeby extra voňal....svokra alebo mama operie v sk a vonia viac
Ja pouzivam Lenor a vonia naozaj super.. Silan ked pouzijem tak po vyprani nic necitim,zdaju sa mi take riedke… a dobry je aj Comfort ,vydrzi dlho na veciach☺️
@malav naša suseda mala aviváže len z Rakúska a keď vyvesila prádlo von, tak voňalo široko ďaleko.