Strúhadlo - krájač na zeleninu z Lidla

machulka13
29. júl 2024

Ma prosím niekto toto strúhadlo na zeleninu Silvercrest z Lidla? Ste spokojný? Neupchava sa zeleninou? Zvládne naraz veľa? Neprehrieva sa ?

zapalkazapalkova
29. júl 2024

@machulka13 my sme ho mali chvilu a vratili sme. Bali sme sa ze pri struhani mrkvi by sme ho polamali (ta vec co struha je k "stroju" prichytena na 3 miestach mensim plastom -ked sa to pootoci,tak sa to da dat dole)

svetlonos
29. júl 2024

@machulka13
Strašná sprostost a cena =kvalita! Kupila som si to a nikdy viac. Škoda penazi a hlavne nervov.

zuzanka.zuzu
29. júl 2024

babka si kúpila a potom nám to posunula lebo jej to nestačilo. my sme sa poďakovali a cestou od nej vyhodili 😂

machulka13
autor
29. júl 2024

@zapalkazapalkova my sme presne z tohto dohodu včera vrátili Tefal dokonca za 105€.
A našli ste medzičasom kvalitnú náhradu? Niečo iné kvalitnejšie?

qi
29. júl 2024

mam tefal uz roky a vyuzivam casto hlavne na mrkvu ci petrzlen, je to rychle, staci iba oplachnut a ziadny neporiadok 🙂

machulka13
autor
29. júl 2024

@qi poslete prosím, ktorý presne máte?

zapalkazapalkova
30. júl 2024

@machulka13 nakoniec nam prischol taky starsi (skoro retro) robot moulinex :D a je super. Rychlo vsetko postruha,len zabera viac miesta

danielockazihlavka
8. aug 2024

Mám 13 rokov robot kuchynský a keď potrebujem strúhať krájať viac,tak aom nútená ho vybrať. Diely umyje umývačka. Takže tieto ich marketingové ťahy, že niečo úžasné a nevídané vymysleli, sú väčšinou na klam spotrebiteľa. Mne by potom všetky tie vynálezy zavadzali v linke.